Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Αθηναΐς Νέγκα, όπου μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το ελληνικό κίνημα #MeToo, την οικογένειά της και τα επαγγελματικά της όνειρα.

«Δεν αντέχουμε πάρα πολύ ακόμα», δήλωσε η Αθηναϊς Νέγκα για την καραντίνα, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια είχε περάσει μια παρατεταμένη γρίπη, χωρίς ωστόσο να ξέρει αν ήταν κορωνοϊός παρόλο που έκανε τεστ αντισωμάτων.

Για το ελληνικό κίνημα #MeToo είπε πως δεν ξέρει αν θα υπάρξει συνέχεια, ενώ υποστήριξε πως υπάρχει και εργασιακό #MeToo στην Ελλάδα. Για το χώρο της δημοσιογραφίας είπε πως προφανέστατα και υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση, η οποία όμως δε θα αποκαλυφθεί ποτέ, «γιατί τα ίδια τα Μέσα θα έπρεπε να μιλήσουν για σεξουαλική παρενόχληση που συμβαίνει μέσα σε αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε ακόμα για τις κόρες της και τον κατά 14 χρόνια μικρότερο σύζυγό της λέγοντας πως «δεν είναι κάτι καινούριο μια γυναίκα να έχει διαφορά με έναν άντρα». Υποστήριξε πως «στην Ελλάδα χειραφετηθήκαμε γρήγορα, ωστόσο πράγματα που ήταν πολύ προχωρημένα τη δεκαετία του ’70, τώρα φαίνεται να κάνουν βήματα πίσω».

Αναφέρθηκε και στις αμβλώσεις υποστηρίζοντας πως «είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της γυναίκας, αλλά με στενοχωρεί που είναι τόσες πολλές στην Ελλάδα».

 

Πηγή: Zappit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ