Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προέβη η Κρις Τζένερ σχετικά με το πώς θέλει να είναι το τέλος της ζωής της. Στο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η 66χρονη Κρις υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου καθώς τους τελευταίους μήνες υπέφερε από «βασανιστικούς» πόνους. Αν και η επέμβαση πήγε καλά, η Κρις και οι κόρες της πήραν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον.

«Η Κιμ ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», αποκάλυψε η Κρις σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη της Κάιλι Τζένερ, καθώς ανάρρωνε στο κρεβάτι έχοντας στο πλευρό της την άλλη της κόρη, Κλόε.

«Αυτό είναι περίεργο», απάντησε η 25χρονη Κάιλι γεγονός που έκανε την Κρις να διευκρινίσει πως «είναι ανατριχιαστικό».

Η 48χρονη Κλόε ρώτησε τότε τη μαμά της: «Θυμάσαι όταν ήθελες οι στάχτες σου να αποτεφρωθούν και να γίνουν κολιέ για εμάς;».

«Αυτή είναι υπέροχη ιδέα», απάντησε η Κρις με την Κλόε να επιμένει: «Αυτό είναι περίεργο».

«Όχι, δεν είναι», είπε η Κρις στην κόρη της.

Η Κλόε συνέχισε να μιλάει για το θέμα, λέγοντας: «Δεν ξέρω καν γιατί πρέπει να μας θάψουν. Στη Βίβλο λέει ότι δεν μπορούμε να αποτεφρωθούμε, αλλά εγώ θέλω να αποτεφρωθούμε. Αλλά γιατί δεν μπορούμε»;

«Όχι, η Κάιλι δεν θέλει να με αποτεφρώσουν», είπε η Κρις.

Σε μια εξομολόγησή της, η Κλόε πρόσθεσε: «Εγώ και η οικογένειά μου, μιλάμε για διαθήκες, θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποιες θα ήταν οι επιθυμίες μας αν συνέβαινε κάτι τρομερό. Αν βρίσκομαι σε κώμα, θα θέλω να φτιάχνω τα νύχια μου μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, γιατί οι άνθρωποι θα με επισκέπτονται».

Δείτε την επική συζήτηση της οικογένειας Kardashian:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ