Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα η Ναταλί Κάκκαβα η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US. Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε για την περσινή συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του Big Brother αλλά και της εκπομπής του Σαββατοκύριακου με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος φέτος βρίσκεται ξανά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Ναταλί Κάκκαβα δεν «μάσησε» τα λόγια της και εξιστόρησε όλο το χρονικό της σύναψης της συνεργασίας αλλά και τις συνθήκες που κλήθηκαν να δουλέψουν. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές λέξεις και οι δύο. Όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό να το πω έτσι απλά, όμορφα και στρογγυλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό και προφανώς δεν έχει μιλήσει και ο Γρηγόρης για όλο αυτό. Σκεφτόμουν αν σήμερα είναι καλό το timing για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση».

Εξηγώντας, λοιπόν, πως έγινε η αρχική συμφωνία για το γνωστό ριάλιτι είπε χαρακτηριστικά «Η αρχική πρόταση για το Big Brother ήταν ότι ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έναν έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε στο πρώτο Live και μας λένε ότι δε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το autocue ούτε στο “και”.

Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες. Δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε 4 τη νύχτα και με ξέσκισε.

Θέλω λοιπόν να απαντήσω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας», εξήγησε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν σταμάτησε εκεί με τις δηλώσεις της και συνέχισε στο ίδιο κλίμα αναφέροντας: «Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό; Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις».

«Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις…. Δε μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις».

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ