Ο Αντρέας Πολυβίου και η Άντρεα Καφά είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, πριν από λίγο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και μετά τον ερχομό του παιδιού τους θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός.

Τόσο η Άντρεα, όσο και ο Αντρέας δεν διστάζουν να εκφράζουν την αγάπη και τον έρωτά που έχει ο ένας για τον άλλο, με τρυφερές δημοσιεύσεις στα social media.

Αυτή την εβδομάδα, η Άντρεα Καφά, βρέθηκε στο «τιμόνι» της παρουσίασης των φετινών βραβείων του ΠΑ.Σ.Π (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών). Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια, εμφανίστηκε με ένα λευκό μάξι φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και φυσικά εντυπωσίασε τα πλήθη.

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Αντρέας έκανε share σε Instagram story τη δημοσίευση της γράφοντας: “MVP @andrea.kafas”!

Τα αρχικά MVP που σημαίνουν Most Valuable Player (πολυτιμότερος παίκτης), ήταν ένα «παιχνίδι» σε συνδυασμό με το μεγάλο βραβείο που δόθηκε στην εκδήλωση που ήταν παρουσιάστρια η Άντρεα Καφά. Ασχέτως, λοιπόν, με το ποδόσφαιρο, πολυτιμότερος άνθρωπος στη ζωή του Αντρέα Πολυβίου είναι η γυναίκα του, για την οποία «λιώνει» και της δείχνει την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ