Αν και στη καραντίνα, Άντρεα Νικολάου και Κωνσταντίνος Παναγή γιορτάζουν σήμερα, αφού είναι η επέτειος του αρραβώνα τους.

Η χορεύτρια θέλοντας να ευχηθεί στον σύντροφο της για τη ξεχωριστή μέρα, ανάρτησε δυο άκρως ρομαντικές φωτογραφίες από μοναδικές στιγμές τους και εναπόθεσε στη λεζάντα μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς τον ποδοσφαιριστή που θα σε κάνει να “λιώσεις”.

Μάλιστα, στα λόγια που δημοσίευσε αποκάλυψε και για πρώτη φορά πως στην αρχή της σχέσης τους, υπήρχαν αρκετοί κακοπροαίρετοι που σχολίαζαν πως δεν θα τα καταφέρουν να μείνουν για καιρό μαζί,  δίνοντας τώρα την απάντηση.

“Αγάπη μου, πριν από ένα χρόνο σου είπα το πιο σημαντικό ΝΑΙ της ζωής μου! ? Είπαν, “Σίγουρα δεν θα τα καταφέρουν”, αλλά απλώς κοιτάξετε μας που ακόμη κρατάμε χέρια! Είσαι ακόμα αυτός που τρέχω πρώτα, αυτός στον οποίο ανήκω! Είσαι ακόμα αυτός που θέλω για ζωή! Σ’ αγαπώ❤️”

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά την πρόταση γάμου και τα χαρμόσυνα νέα πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ