Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχημένη και αγαπημένη σειρά του Mega «Maestro», καθώς και τη σχέση που έχει με τους συναδέλφους του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος φέτος είναι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, μίλησε τόσο για την αλληλεπίδραση που έχουν στα γυρίσματα, όσο και για την ομορφιά που όλοι έζησαν το περσινό καλοκαίρι στο νησί των Παξών.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά για το Maestro

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς -γνωστός για το καυστικό του χιούμορ- ρώτησε τον Αντίνοο Αλμπάνη ποια είναι η σχέση του με τους συναδέλφους του οι οποίοι είναι «οι χειρότεροι». Τότε ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε: « Η περίοδος των γυρισμάτων ήταν τόσο ωραία που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Εγώ δεν έκατσα σερί στους Παξούς, πηγαινοερχόμουν. Δυσκολεύτηκα.» είπε ο ίδιος όσον αφορά τα γυρίσματα στο νησί των Παξών, ενώ όσον αφορά την επιλογή του να δεχτεί την πρόταση από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο ίδιος είπε:« Αυτό που ήξερα ήταν ότι θα είναι μία δουλειά που θα δώσουμε το 3.000 του εαυτού μας. Και ότι θα είναι μία δουλειά πάρα πολύ προσεγμένη. Από εκεί και πέρα, η δική μας η γενιά είχε μία λατρεία στον Χριστόφορο. Έχουν μεσολαβήσει 2 γενιές που δεν τον ήξεραν, γιατί δεν έκανε τηλεόραση. Οπότε έχεις άγχος. Δεν ξέρεις πώς θα αντιμετωπίσει το κοινό αυτή τη νέα δουλειά.».

Ακόμα, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την «τρέλα» που έχει δημιουργήσει η σειρά σε όλο το κοινό της αλλά και για το γεγονός ότι το «Maestro» είναι πλέον στην αγαπημένη πλατφόρμα του Netflix. Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πώς αισθάνεται γι’αυτό: «Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά αυτό. Είναι ένα πεδίο το οποίο ανοίγει επιτέλους και μπορεί να χτυπήσει κάποια καμπανάκια στους παραγωγούς και να αρχίσουν να φροντίζουν πιο πολύ τις δουλειές τους, γιατί αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να μπει και άλλη σειρά στο Netflix.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ