Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από μερικά χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη θρησκεία, κάτι που άλλαξε όταν διεγνώσθη με καρκίνο.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει: «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας»

Αρχικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία».

Αντίνοος Αλμπάνης: Αποκαλύπτει πώς άλλαξε η γνώμη του για τη θρησκεία μόλις διαγνώσθηκε με καρκίνο

Και συνέχισε λέγοντας: «Η προσωπική μου γνώμη μέσα από τη δική μου προσωπική εμπειρία είναι ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός ή αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει και που όλα είναι υλικά, διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας».

Τέλος, ο Αντίνοος Αλμπάνης συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ