Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στον εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” με αφορμή τη νέα παρασταση που πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί με τίτλο “Good People”. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην οικογενειά της ενώ σχολίασε την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν 20χρονών όταν γνώρισε τεράστια αναγνωρισιμότητα μέσα από τη δουλειά της. Γι’ αυτήν τη μετάβαση, η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων: “Δεν έχασα τα πατήματά μου γιατί δεν τα είχα βρει, δεν είχα προλάβει να τα βρω. Έκανα ένα βήμα πίσω για να καταλάβω τη δουλειά, τη δημοσιότητα, μου ήρθαν όλα ξαφνικά. Έχει και τα καλά του αλλά πιστεύω ότι έχει περισσότερα κακά αυτό το “απότομο”“.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε με ιδιαίτερο τρόπο για τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της, Φάνη Μουρατίδη. “Οι διαφορές μας δεν είναι ουσιαστικές, έχουμε άλλη άποψη για κάποια πράγματα. Νομίζω ότι αυτό είναι προαπαιτούμενο γιατί αν συμφωνείς σε όλα θα βαρεθείς πολύ γρήγορα. Στα ουσιαστικά συμφωνούμε πολύ. Τον θαυμάζω σαν ηθοποιό, δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν ηθοποιό χωρίς να τον θαυμάζω. Κρίνουμε ο ένας τον άλλον, άλλο αυτό” είπε στη Ναταλία Γερμανού.

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ρωτήθηκε για το εάν νιώθει δικαιωμένη μετά τη γεναία κίνηση να μιλήσει ανοιχτά και επώνυμα για την κακοποίηση . Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε προσγειωμένα αισιόδοξη για το μέλλον, ενώ ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για τον τρόπου χειρίστηκε αυτό το τόσο σημαντικό ζητημα στην εκπομπή της.

Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιηθεί η λέξη δικαίωση. Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω” στήριξε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ