Με πυρετώδεις πλέον ρυθμούς προετοιμάζονται οι εκπομπές των καναλιών για τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, με τις τελευταίες προσθήκες στα πάνελ να γίνονται λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Το ίδιο συμβαίνει και με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, που παρά την φωτογράφιση που ήδη έγινε, και την πρεμιέρα που προορίζεται για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ένα πρόσωπο έκπληξη φαίνεται πως προστίθεται στην ήδη μεγάλη παρέα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος με δική του απόφαση αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, βρέθηκε κοντά στο πάνελ του Breakfast at Star, αλλά τελικά -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com- μπαίνει στο πάνελ του πρωινού μαγκαζίνο Χαμογέλα και Πάλι, μαζί με τους Παύλο Σταματόπουλο, Νίκο Συρίγο, και Ελένη Βουλγαράκη!

Να υπενθυμίσουμε, ότι όπως και η εκπομπή Super Κατερίνα, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είναι παραγωγής Νίκου Κοκλώνη (Barking well), στην οποία παραμένει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ