Ευχάριστα τα νέα για την Amber Heard που μπορεί να έχασε την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp και να καλείται να του καταβάλλει το πρόστιμο ύψους 15 εκατ. δολαρίων, αλλά το πρόσωπό της αγγίζει την τελειότητα, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Η ηθοποιός που απασχόλησε τα διεθνή Μέσα με την ταραχώδη προσωπική ζωή της και τα περιστατικά βίας που στιγμάτισαν τον έγγαμο βίο της με τον Depp, διαθέτει ένα πρόσωπο που σύμφωνα με τον Bρετανό πλαστικό χειρουργό, Dr. Julian De Silva αγγίζει το 91.85% τελειότητας.

H Amber Heard σε εμφάνισή της το 2016, Getty Images

Amber Heard: Η ομορφιά του προσώπου της είναι ιδανική

Ο ίδιος και η ομάδα του χρησιμοποίησαν τη τεχνική χαρτογράφησης, γνωστής ως facial mapping και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ομορφιά της Heard είναι η ιδανική. Μελέτησαν μία φωτογραφία της Heard από red capret εμφάνισή της το 2016 και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στα μάτια της, στη μύτη της, στα χείλια της αλλά και στο περίγραμμα του προσώπου της είναι σχεδόν τέλειες. Η συγκεκριμένη τεχνική της χαρτογράφησης του προσώπου έχει ρίζες στην αρχαία Ελλάδα και στην αναλογία που είχαν μελετήσει οι πρόγονοί μας για να καταλήξουν αν ένα πρόσωπο είναι όμορφο ή όχι, γνωστό ως χρυσή τομή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ