Μετά από μήνες σκληρής δικαστικής διαμάχης, ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χέρντ κατέληξαν σε μία συμφωνία που αφορά το χρηματικό ποσό που η Χερντ καλείται να αποπληρώσει μετά τη δικαίωση του ηθοποιού τον περασμένο Ιούνιο.

Μετά από την πολυετή τους ρήξη το πρώην ζευγάρι θα μπορέσει επιτέλους να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους χωρίς εντάσεις και διαμάχες.

Άμπερ Χέρντ-Τζόνι Ντεπ: Το χρηματικό ποσό που θα καταβάλει η ηθοποιός

Οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να βάλει τέλος στην υπόθεση.

Εκπρόσωποι της Χερντ δήλωσαν στον ξένο Τύπο: «Η Άμπερ ανυπομονεί τώρα να συνεχίσει τη ζωή της, όπως σχεδίαζε να κάνει πριν από έξι χρόνια. Θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το ατυχές επεισόδιο και να στραφεί σε αυτό που αγαπά στη ζωή. Την καριέρα της, την οικογένειά της και τους σκοπούς της».

Μετά από μήνες αποχής της από το Instagram, η Χερντ επέστρεψε γράφοντας, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της που καταστράφηκε εξαιτίας των αποκαλύψεων που αφορούσαν το γάμο της και την προσωπική ζωή της και την αμφισβήτησή της στο αμερικανικό σύστημα της δικαιοσύνης.

Να υπενθυμίσουμς πως ο Τζόνι Ντεπ είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση για άρθρο που είχε δημοσιευτεί στην Washington Post. H Άμπερ Χερντ με τη σειρά της τον κατηγόρησε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.  Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το δικαστήριο τελικά αποφάνθηκε πως η ηθοποιός ήταν ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην συζύγου της.

Ντεπ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ