Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της και μίλησε τόσο για την δουλειά του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην αρχή της συζήτησης, η παρουσιάστρια σχολίασε το χαλαρό στυλ του με τον Θέμη Μάλλη να της σχολιάζει στο ακουστικό ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι τόσο χαλαρός που έχει πάει με τη βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός εκείνη την ώρα παραδέχθηκε ότι όντως έχει πάει με βερμούδα και όπως εξηγεί ”Δεν υπάρχει dress code. Το Ευρωκοινοβούλιο είναι ένα πολύ μεγάλο κτίριο που έχει πάρα πολλούς χώρους και πάρα πολλές εκδηλώσεις“.

Σε ότι έχει να κάνει με την πρόσφατη αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού ότι υπήρξαν ζευγάρι σημείωσε: “Ήταν χρόνια πίσω. Το παραδέχτηκε ο ένας στον άλλο και ποτέ κανείς δεν ρώτησε πριν το γράψει. Ήταν πριν το 2000. Δεν είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη να πούμε τότε ότι ήμασταν ζευγάρι. Ούτε η Μαρία ούτε εγώ” ενώ για την προσωπική του ζωή τώρα αποκάλυψε: “Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά νομίζω επειδή η προσωπική μου ζωή έχει γεμίσει με πράγματα που μου αρέσουν πάρα πολύ”.

Ο Γεωργούλης αποκάλυψε,επίσης, ότι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» και το μόνο που μπόρεσε να αναφέρει για τον ρόλο του είναι ότι υποδύεται τον Πέτρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ