Κοινή συνέντευξη έδωσαν η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στο στούντιο podcast της Μαρίας Σολωμού και μεταξύ άλλων, οι δύο τους αναφέρθηκαν στη σχέση τους και μίλησαν για το αν όντως υπήρχε ειδύλλιο ανάμεσά τους στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού είπε «Θα το πεις ειδύλλιο; Ένα φεγγάρι μπορεί να ήταν. Εγώ θυμάμαι πολύ καλά όταν γυρνούσαμε τη φούσκα το 2001, που έχουμε μια βασική ερωτική σκηνή. Ήταν μόνο ο cameramn μέσα. Η στάση ήταν ο Αλέξης να είναι ξαπλωμένος κι εγώ κάθομαι ντυμένη από πάνω του κι είμαστε πολύ σοκαρισμένοι. Έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα χ…η κι (από το άγχος) μου πιάνει τα μαλλιά και φεύγει. Έτσι, όπως ήμουν επάνω στον Αλέξη έπεσα κι εκεί τελείωσε η σκηνή. Δεν σταματήσαμε να γελάμε», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις φήμες σχέσης που υπάρχουν με τον Mente Fuerte και δήλωσε ότι «Ήταν μία φωτογράφιση που μου άρεσε και μου ζήτησε ο Mente να την κάνουμε και θεώρησα ότι θα βγει ωραίο δημοσίευμα. Δεν αγχώθηκα ότι θα γράψουν ότι είμαστε μαζί αφού ήδη το έγραφαν», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ