Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είχε τα γενέθλια της και τα γιόρτασε με μια παρέα ηθοποιών, ανάμεσα τους και ο Πάνος Νάτσης. Έτσι άθελά της κατέγραψε τις τελευταίες ώρες του άτυχου ηθοποιού το οποίου η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στις 06:30 το πρωί.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα γενέθλια της, πριν συμβεί το ατύχημα και αναμέσα σε αυτά ήταν και μια selfie φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση αφού όπως καταλαβαίνουμε από τη λεζάντα αυτός διοργάνωσε το πάρτι.

«Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων.. Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!• Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σε ευχαριστώ μαμάκα @mariaxenopoulou για την υπέροχη τούρτα, σε ευχαριστώ @ayellowbanana για όλη τη δουλειά που έκανες, σε ευχαριστώ @panos_natsis που οργανώνεις, σας ευχαριστώ @giorgossavvv @anthi_savvaki @apostolispsarros @yiannis_koukourakis @mariloukatsafadou @ykapoutzidis που περάσαμε μαζί αυτό το σολέο σάμψυχο βράδυ..» έγραψε στην ανάρτηση της η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ