Την απάντηση της στον Γιώργο Ασημακόπουλο που άφησε να εννοηθεί πως ο Σάκης Κατσούλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιθανόν να είχαν είχαν ερωτικές περιπτύξεις κατά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, κλήθηκε να δώσει η τελευταία.

Την Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν υπήρξαν τέτοιου είδους πράξεις από κάποιους στο περσινό Survivor και για το τεστ εγκυμοσύνης που της έκανε η παραγωγή!

“Τώρα τι να σου πω, δεν ξέρω!…Το τεστ εγκυμοσύνης προφανώς μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι, ήξερε η παραγωγή για ποιο λόγο ήμουν πρησμένη από τα κιλά της κατακράτησης.

Από εκεί και πέρα, το έχω πει άπειρες φορές, ότι δεν γίνεται μέσα σε αυτό το παιχνίδι να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες! Και γω στην αρχή με τον Σάκη, δεν είχαμε καταλάβει ούτε καν εμείς τι θέλουμε. Οπότε ειδικά μέσα στο παιχνίδι, ούτε καν!”

Σχετικά με την παρανομία που έκαναν ο Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεφ είπε:

“Επειδή είδα αυτό που έγινε, αν μπορείς να βρεις κινητό, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν έγινε κατ’ εξακολούθηση. Αν έγινε μία φορά, ok, συμβαίνει στον καθένα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ