Ciao it’s me again!

Σήμερα it’s all about simple but super statement staples και χρώμα κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις … ή για να είμαι πιο συγκεκριμένη, PANTONE 19 – 1662 Samba.

Κατ’ ἀκρίβειαν, και τώρα που κάθομαι στο γραφείο μου, χτυπώντας πλήκτρα στο Mac, φοράω ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες σε χρώμα μπορντοκόκκινο, το οποίο έχω συνδυάσει με ένα polo button up top σε σκούρο μπλε και πολλά (πάρα πολλά) χρυσά stacked σκουλαρίκια. Στην έξοδο, θα προσθέσω και λευκό γυαλιά!

The blazer

 

 

Αναμφισβήτητα, είναι ένα must-have είναι τόσο δυνατό από μόνο του, που άφησα το styling απλό με ένα cigarette παντελόνι…. Πρόσθεσα όμως το goofy smile μου

Cool και all day με loafers.. τα οποία κατ’ ακρίβειαν είδαμε και στο look της περασμένης εβδομάδας…..και why not?!

Για να σας βάλω στο δικό μου σκεπτικό, όταν επενδύω σε designer κομμάτια, περνάω πάντα από τη διαδικασία του να σκεφτώ τουλάχιστον 3 τρόπους που θα μπορώ να τα φορέσω. Αν δεν γίνονται 3 τικς, το πιθανότερο είναι να μη κάνω την αγορά!

Θα μπορούσες επίσης να το βάλεις με τζιν.. γκρίζο ή και μπλε, να το συνδυάσεις με ένα άλλο καρώ ή και να το πας ακόμη πιο πέρα προσθέτοντας άλλο ένα print.. όπως ριγέ ή πουά. Θα ήθελες να το δεις στη πράξη? Γράψε μου! (@hello_cyprus ή @andriasdose @adthestudio)

Το είδαμε στην επίδειξη του YSL ready-to-wear 2020, ένα από τα αγαπημένα μου show της σεζόν αλλά και του οίκου!

 

Και θα φορούσα αυτό το look ακριβώς όπως είναι.

Ένα εξαιρετικό contrast αλλά και balance της απόλυτης θηλυκότητας και του σικ με τη σιφόν μπλούζα, edgy με τους δυνατούς ώμους με βάτες και το latex (trend alert!) και μία δόση sexy με τα ψηλά πέδιλα.

Για μένα…Perfection! Τι λες?  Yves Saint Laurent…. ακριβώς… Saint (από AMICCI).

The long coat

 

Το παλτό δεν είναι πια κάτι που φοράμε μόνο για να προστατευτούμε από το κρύο – μπορεί να σταθεί και σαν outfit από μόνο του για αυτό θα πρότεινα πώς θα ήταν ένα από τα κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις… και για φέτος the longer the better.

 

Από την άλλη, ο ρόλος του σε ένα ολοκληρωμένο outfit είναι τεράστιος. Τις περισσότερες φορές δίνουμε όλη μας την προσοχή στο ‘από μέσα’ και παραμελούμε το παλτό έχοντας στο μυαλό μας ‘θα το βγάλω μόλις μπω’.

Όπως φαντάζεσαι, διαφωνώ! Δίνουμε την ίδια προσοχή σε όλα τα κομμάτια του look μας – γιατί ένα μόνο ατόπημα αλλάζει όλη την εικόνα.

Έμεινα στην ίδια χρωματική παλέτα και συνδύασα λευκά αξεσουάρ (δώσε προσοχή στη πορτοκαλί λεπτομέρεια του γυαλιού – μου αρέσει τόσο πολύ matching με το μπορντό).

Θα μπορούσες επίσης να το κάνεις layer πάνω από ένα κοστούμι ή να το βάλεις με ένα hoodie, παντελόνι με πιέτες και ένα ζευγάρι αθλητικά ή μοκασίνια.. είναι τόσο versatile που πάει σχεδόν με όλα!

Α… και άλλο ένα sidenote – το γυαλί ηλίου, πέρα  από την προστασία από τον ήλιο, είναι για μένα ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που πρέπει να έχουμε, αφού μπορεί με το σχήμα και το στυλ του να αλλάξει αλλά και να αναδείξει το ύφος ολόκληρου του outfit. Με την ίδια λογική χειριζόμαστε και ένα χρωματιστό ή λευκό γυαλί.

 

Credits:

Outfit 01

Blazer, παντελόνι και loafers Yves Saint Laurent

Γυαλιά ηλίου Stella McCartney

Σκουλαρίκια IVI

όλα από AMICCI

Outfit 02

Παλτό DROME

Τσάντα και πέδιλα Yves Saint Laurent

Σκουλαρίκια Agnona

όλα από AMICCI

Γυαλιά ηλίου Kaleos από προσωπική συλλογή

——

Φωτογραφίες : George Motitis

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Radison Blu Larnaca για τη φιλοξενία.

See you next week!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ