Hello! από τη παραλία!

Αν με ακολουθείς στο Instagram ίσως να έχεις καταλάβει πώς τους καλοκαιρινούς μήνες ‘μετακομίζω’ το γραφείο μου παραλιακά.

Μιας και δουλεύω on the go, συνέχεια στο κυνήγι για νέες τοποθεσίες για τις φωτογραφίες μου, η θάλασσα και οτιδήποτε έχει μέσα το χρώμα μπλε μου είναι ideal. To αγαπημένο μου 9-9 dressing μεταλλάσσεται σε summer version και τις περισσότερες φορές ντύνομαι με τρόπο που με πάει (σχεδόν) παντού.

Φόρεσα micro knitwear σε ρίγες το πρωί για brunch σε ένα παραλιακό καφέ (και πάλι, αν με ακολουθείς, σίγουρα έχεις δει τη συμπάθειά μου προς αυτά πολύχρωμα πλεκτά για αυτό το καλοκαίρι) και το συνδύασα με havaianas σε πορτοκαλί (δε το βλέπεις, όμως το φαντάζεσαι?)!

Το πρόγραμμα μου εκείνη τη μέρα επέβαλλε δουλειά στον υπολογιστή και σκόπευα να δουλέψω στο καφέ που βρισκόμουν. Προέκυψε όμως ένα impromptu επαγγελματικό ραντεβού και δε προλάβαινα να πάω να αλλάξω!

FYI έχω (σχεδόν) πάντα στο αμάξι μου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και ένα oversized blazer γιατί ξέρω πώς με βγάζουν από τη ‘δύσκολη θέση’. Όχι πώς δε θα πήγαινα και έτσι όπως ήμουν (τα τυχερά της fashion freelancer) αλλά ήθελα να το ‘σοβαρέψω λίγο’.. καλά καλά just saying!

 

Επίσης έχω ερωτευτεί αυτά τα thong style sandals.. είναι τόσο μα τόσο βολικά και gorgeous!

Αν σου αρέσει να ακολουθείς τα trends είναι και ότι πιο hot αυτή τη στιγμή.

Τα δικά μου από WANDLER όμως θα βρες και πολλά άλλα σχέδια και χρώματα στα μαγαζιά.

Go for it! Until the next time.

A. x

 

Credits

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ