Έχω επισκεφθεί το νησί πάνω από 15 φορές και όταν ήμουν μικρότερη έτυχε να κάτσω και ολόκληρη σεζόν.. το ξέρω inside out!

Θα σας το πάω από την αρχή.. partner in crime ο κολλητός μου φίλος Matthew Zorpas και – δεν πάω πουθενά δίχως αυτόν- φωτογράφος μου, Georgios Motitis.

Μείναμε στο θρυλικό Theoxenia hotel του Louis Hotels, το οποίο έχει – hands down – το καλύτερο location στη πόλη, αφού οι ανεμόμυλοι της Μυκόνου είναι στη πρώτη γραμμή.. τους βλέπεις δηλαδή πίνοντας το πρωινό σου espresso!

Ένα class(ic) ξενοδοχείο από τα 60s που ενώ σου δίνει άπλετες δόσεις από Greek blue, το κάνει με ένα retro twist! Anyhow, έφαγα εξαιρετικό φαγητό (highlight το NOEMA – omg), είδα φίλους, χόρεψα στα αγαπημένα μου Alemagou και Scorpios, αλλά.. αλλά ας μιλήσουμε για το τι φόρεσα.

Μεγάλα καπέλα, κολιέ με χρωματιστές πέτρες, και πουκάμισα με prints ήταν τα highlights του packing που έκανα σε αυτό το ταξίδι! Εάν με ακολουθείς πιθανόν να έχεις δει αυτά τα looks μου στο Ιnstagram, όμως stay tuned γιατί έρχονται και άλλα πολλά!

Happy holidays!

Until the next time.

A. x

 

CREDITS

Photography: Georgios Moditis

Ευχαριστώ το Theoxenia Hotel της Louis group για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ