Ξέρω, ξέρω.. σου έλειψε η γλυκύτατη φωνή μου σε αυτό το βίντεο – προφανώς και αστειεύομαι – όμως για πρώτη φορά μετά από καιρό άφησα την εικόνα να σου τα πει όλα.

Floor 26, yes please!

Big city lights, η πανέμορφη θέα στη πλευρά της παλαιάς πόλης, outfits με θέμα resort wear και κάποια από τα αγαπημένα μου beauty προϊόντα αυτή τη στιγμή. Γιατί είμαι σίγουρη πώς είτε στη Κύπρο είτε στο εξωτερικό, όλο και κάπου θα πας για ένα holiday break σωστά;

Σχετικά με το κεφάλαιο ρούχα, μπορείς να δεις ακόμη δυο τρεις ιδέες από τα looks που φόρεσα στο ταξίδι μου στη Μύκονο.

Εδώ και πάλι βλέπεις πολύ χρώμα, αέρινα φορέματα και birks with everything. Ερωτεύτηκα το leopard see-through φόρεμα από το Flashback, absolutely perfect για το beach-bar, το lunch και τα Αperol αμέσως μετά ή και για dinner εάν θα βρίσκεσαι σε νησί ή ένα παραλιακό μέρος.

Α.. να σε ενημερώσω ότι η boutique της Birkenstock έχει αυτή τη στιγμή ότι πιο hot. Forever lover του ‘Arizona’, πρόσθεσα στη συλλογή μου πρόσφατα τα λευκά σε δέρμα και τα καφέ σε suede. Ειλικρινά, το all birks everything δεν είναι διόλου υπερβολικό.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις!

Επίσης, θα δεις και κάποια από τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς αυτή τη στιγμή. Γιατί γίνεται summer look χωρίς summer skin? Ε, δε γίνεται. Και κανείς δε κάνει καλύτερα τo bronze skin από την Estee Lauder. Μεταλλικές σκιές και bronzer / highlighter σε ένα κατα τα άλλα διάφανο πρόσωπο δίχως πολύ make up και είμαι έτοιμη. To sunskissed και natural look είναι το αγαπημένο μου!

Το αγαπημένο μου ποιόν της σειράς είναι το shimmering oil – άδειασα το μπουκάλι σε μια εβδομάδα αγαπημένο! Πάω απευθείας για restock! Πρόσφατα δοκίμασα και το άρωμα της σειράς.. sexy και μυστηριώδες ενώ ταυτόχρονα fresh… ναι ναι αυτό που ακούς! Νότες από mandarin orange, ginger, περγαμόντο, coconut, jasmine, vanilla, cashmere wood, amber και musk – what’s not to love?

Θα δεις επίσης και την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή – Blue Heart Crème de la Mer . Με limited edition jar, είναι εξαιρετική. Super luxurious, κάνει το δέρμα να νιώθει / φαίνεται vibrant και – θα τολμήσω να πω – mesmerising.

Για το κόκκινο κραγιόν, θεωρώ πώς ξέρεις.. το μόνο μέρος που δε το φοράω, είναι…πια, το κρεβάτι μου! Red Carpet από Bobbi Brown και thank me later!

Αυτά.. τα υπόλοιπα σε αφήνω να τα δεις μόνη σου.

Until the next time!

A. x

 

Credits

Ευχαριστώ θερμά το 360 Cyfield Group για τη θερμή φιλοξενία

Τα ρούχα και αξεσουάρ διατίθενται στο Flashback Βoutique και τα σανδάλια μου στο Birkenstock Cyprus

Video: Valentino Papaconstantinou

Edit: Alkis Antoniou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ