Προσπαθώντας να βγω(βγούμε) από το ‘λήθαργο’ του tracksuit (αν και δε παραπονιέμαι καθόλου – it has been awesome, comfy και creative), καλοσωρίζω την άνοιξη με τα forever αγαπημένα μου pastels.

Combo made in heaven όταν μιλάμε για lilac σε androgynous oversized κοστούμι.

Και μιας και το outfit μου σήμερα αποτελείται κυρίως από brands που μου έχουν σταλεί από το εξωτερικό, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα αγαπημένα μου για online shopping.

Το υπέροχο αυτό κοστούμι είναι από EQUIPMENT – ένα γαλλικό brand που ενώ φημίζεται για τα πολύ καλής ποιότητας πουκάμισά του, έχει και ένα super cool collection από φορέματα, κοστούμια, σακάκια, φούστες κλπ.

Αν το θες, δες εδώ για το blazer  και εδώ για το παντελόνι .

Το knit bralette μου είναι από SIMONETT – ένα brand από Miami και omg είναι όλα to die for!

Η mint τσάντα είναι από JEOI6 – άλλο ένα parisian brand.. και τώρα πες, πόοοοσο cool είναι το ασύμμετρο shape της? Για τη ποιότητα του δέρματος ότι και να σου πω είναι λίγο! FYI, συνοδεύεται από πολύ χοντρή δίχρωμη αλυσίδα σε χρυσό-ασημένιο και υπάρχει σε διάφορα χρώματα. Για δες!

Τα κίτρινα mules είναι από Christian Louboutin, straight from Paris – και έχουν ήδη μπει στην κατηγορία ‘στολή’ για αυτή την Άνοιξη Καλοκαίρι. Είναι εξαιρετικά άνετα και το φωτεινό κίτρινό τους είναι υπέροχο και πολύ βολικό για τα χρωματιστά μου looks. Βρες τα εδώ

Τα ροζ γυαλιά μου είναι από το istyleopticals στη Λάρνακα και τη καινούρια συλλογή του Dior.

Τι σου λέει;

Και τώρα.. πιάσε χαρτί και μολύβι!

H λίστα μου για go-to brands online είναι γιγάντια. Θα κάνω σήμερα μια αρχή όμως υπόσχομαι να επανέλθω σύντομα.

STAND Studio, Samsoe & Samsoe, Munthe, Saks Potts, Gestuz και Baum und Pferdgarten είναι κάποια από τα αγαπημένα μου Scandi-cool από τη Κοπενχάγη. Ψάξε το ιταλικό Nine Minutes για super sexy φορέματα και (κυρίως) βραδυνά pieces; Αν με ακολουθείς στο Instagramσίγουρα με έχεις δει πολλές φορές με τις δημιουργίες τους.

Για παπούτσια και τσάντες, τα Tamara Mellon και Les Petites Joueurs είναι δύο brands που προσωπικά αγαπώ, φοράω και συνεργάζομαι συχνά και δε τα έχουμε στη Κύπρο. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα Rowen Rose και Bevza. Για τέλος, σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει, το The Frankie Shop, είναι το ultimate shopping destination για την ‘φόρμουλα του καθημερινού look’ με εξαιρετικά luxury looking ‘basics’, σε affordable τιμές!

Αυτά για σήμερα – we will do this again! I promise.

Αν έχεις σχόλια ή ερωτήσεις, μπορείς να μου γράψεις anytime είτε στο @hello_cyprus είτε στα δικά μου platforms @andriasdose @adthestudio.

Photos: George Motitis

Until the next time!

A.x

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ