ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Μηνιαίες προβλέψεις

 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Ιούνιος σου προσφέρει ευκαιρίες να περάσεις καλά, να ταξιδέψεις , να βάλεις τις σκέψεις σου σε εφαρμογή και να πλησιάσεις τους ανθρώπους που σε αφορούν. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το απέναντί από εσένα ζώδιο του Λέοντα θα σε παρακινούν να ξεπεράσεις τις δυνατότητές σου , να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και εξωστρεφής και γενικά, να ξεφύγεις από μια περίοδο αμηχανίας που προηγήθηκε. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν με τον Δία στον Ταύρο, μόνο που τώρα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς . Η βελτίωση στα αισθηματικά σου θα είναι αισθητή, αλλά φρόντισε κι εσύ να είσαι ακριβής σε αυτά που λέτε, υπόσχεσαι και κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική Άνθιση θα φέρει τον Ιούνιο η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα. Τα αδύνατα γίνονται δυνατά και φαίνεται πως ακόμα και αν θες να κάτσεις ήσυχος και φρόνιμος, είναι γεγονός ότι θα σε πολιορκούν και θα σε ξεσηκώνουν άτομα που θα θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σου! Αν είσαι σε σχέση τότε ο σύντροφός σου σε παρακινεί να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ζήσετε μία νέα εμπειρία μαζί που θα βοηθήσει την σχέση να πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν δεν έχεις σχέση, οι κατακτήσεις είναι πολλές και έστω και αν δεν τα πας καλά με την δέσμευση είναι φανερό ότι θα ενδώσεις τελικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο «πικ» της αυτό το μήνα και δέχεσαι προτάσεις επαγγελματικές που σίγουρα φαίνονται αρκετά δελεαστικές. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το τι συμφέρει και τι όχι … Στον οικονομικό τομέα προ μηνύονται σκαμπανεβάσματα λόγω και δικής σου έλλειψης σωστής διαχείρισης!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική ενώ οι πρώτη εβδομάδα του μήνα κρίνεται ιδανική για να νιώσεις ανανεωμένος ψυχικά και σωματικά!
 
 

Πηγή: oroskopos.gr