ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Μηνιαίες προβλέψεις

 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, μήνας σημαντικός ο Ιούνιος αφού στην πορεία του τα φεγγάρια που σχηματίζονται στον άξονά σου θα σημάνουν σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στο δικό σου ζώδιο, σε ωθεί να πάρεις κάποιο ρίσκο, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, να ερωτευτείς και να δραπετεύσεις από την ρουτίνα! Η ανανέωση της καθημερινότητάς σου είναι δεδομένη, αφού και ο Δίας από τον Ταύρο (σε εξάγωνο με τον Κρόνο) φέρνει την ουσιαστική βελτίωση στο πρόγραμμά σου, στην εργασία σου , στις συνήθειες σου, ενώ καταφέρνεις και ξεπερνάς καταστάσεις που σε βάραιναν ψυχολογικά ή και πρακτικά! Η καλή τύχη οφείλεται στη στενή προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα. Ο ενθουσιασμός για κάτι καινούριο θα γίνει πολλές φορές το κίνητρο σημαντικών αλλαγών. Επικοινωνία και ταξίδια παίρνουν την πρωτοκαθεδρία και αν συνδυαστούν με τις ανάγκες της δουλειάς, τότε, μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.
 
 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο, ή καταφέρνεις να απαλλαγείς οριστικά από ότι σε έχει καταπιέσει. Δεν λείπουν και οι ερωτικές περιπέτειες που σου δίνουν το μήνυμα ότι το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό και άκρως απολαυστικό! Μία νέα γνωριμία διεισδύει στην ζωή σου με τον πιο απρόσμενο τρόπο και σε ενθουσιάζει γιατί έχει κάτι το διαφορετικό ! Αν είσαι σε σχέση ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών διακοπών θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης και στη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά λαμβάνεις χαρούμενα νέα, μπορείς να προχωρήσεις σε υποθέσεις που είχαν τρεναριστεί, θα βρεθείς ωστόσο μπερδεμένος με κάποιες συνεργασίες σου ιδιαίτερα από τις 17 του μήνα και έπειτα. Στον οικονομικό τομέα είναι εξαιρετικά ευεργετικές οι πρώτες 5 ημέρες του μήνα, στην πορεία του Ιουνίου θα πρέπει να συγκρατήσεις την σπαταλοσύνη σου!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Ξαλαφρώνεις από κάτι που σε ανησυχούσε από πλευράς φυσικής κατάστασης και λαμβάνεις χαρούμενα νέα που σε κάνουν να αισθάνεσαι τυχερός !

Πηγή: oroskopos.gr