ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Ιούνιος είναι ένας σπουδαίος μήνας για το ζώδιο σου, γιατί ότι ξεκινήσει στην πορεία του, θα μπορέσει να έχει διάρκεια στο χρόνο! Σημαντικό είναι λοιπόν να δώσεις προσοχή στην λεπτομέρεια και να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους στα θέματα που σε αφορούν! Η γοητεία σου δεν θα περνά απαρατήρητη, ενώ οι προσωπικές σου σχέσεις βοηθούν στη βελτίωση του κλίματος. Προσέξτε όμως τις φιλοδοξίες σου οι οποίες είναι τονισμένες αυτήν την περίοδο και προκαλούν ανταγωνιστική συμπεριφορά από τους γύρω σου . Αισθηματικά, επιστρέφεις σε μια καλή περίοδο τόσο ρεαλιστικά, όσο και θεωρητικά. Τα οικονομικά αναμένεται να είναι ο τομέας της ζωής σου που θα έχει σκαμπανεβάσματα.
 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιούνιος για τα αισθηματικά σου είναι μήνας που αναζωπυρώνει το αίσθημα για οικειότητα, ζεστασιά και συντροφικότητα. Ως τις 11 του μήνα λύνονται διαφωνίες που είχαν προκύψει κατά την διάρκεια της Άνοιξης. Γνωρίζεις καλύτερα τι θέλεις και τι πρέπει να γίνει. Αν είσαι σε σχέση, κουβεντιάζεις για τα επόμενα σταθερά σχέδια με το σύντροφό σου! Μία συμβίωση ή ακόμα και ένας γάμος είναι μέσα στα δυνατά σενάρια του μήνα για σένα. Αν είσαι ελεύθερος, γεύεσαι με υπερβολή μία νέα ερωτική γνωριμία που σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Ιούνιο προχωρούν επαγγελματικές υποθέσεις και εφαρμόζεις και αλλαγές ή ανανεώσεις που θα βοηθήσουν την σταθεροποίηση της εργασίας σου! Στα οικονομικά τα φεγγάρια του Ιουνίου αναμένεται να φέρουν αρκετά έξοδα αλλά και ανασφάλεια για την πορεία, δείξε προσοχή στην διαχείριση!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες γιατί αυτό το μήνα θα αφεθείς, θα περάσεις καλά και θα λειτουργήσεις αρκετά άστατα, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να υπερβάλεις.
 
 
 

Πηγή: oroskopos.gr