ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 
Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με έντονη κινητικότητα, όπου εσύ καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, πολλές φορές ωστόσο θα είσαι επηρεαζόμενος από τα εξωτερικά γεγονότα που προκύπτουν στην ζωή σου! Οι ανάγκες σου αυξάνονται αυτό το μήνα, το θετικό όμως είναι ότι μετά από πολύ καιρό, θα υπάρχουν λύσεις και στηρίξεις σε κάθε γεγονός που θα διαδραματίζεται στην ζωή σου! Στα χαρούμενα νέα του μήνα είναι ότι η Αφροδίτη θα περάσει στις 17 του μήνα στο δικό σου ζώδιο και θα μπορέσεις να διορθώσεις λάθη, να περάσεις πιο ωραίες στιγμές, και να διατηρήσεις ανέπαφα τα πλεονεκτήματα σου! Χαρακτηριστική αυτό το μην θα είναι η ικανοποίηση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά και η εξομάλυνση σε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα αν είσαι ελεύθερος θα καταφέρεις να κάνεις μία νέα ερωτική γνωριμία, που θα σε στηρίξει σε όλα τα επίπεδα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις και πάλι δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Για σένα που είσαι σε σχέση, γίνονται βήματα βελτίωσης και αποκατάστασης, αρκεί να αποδεχθείς ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να είναι ακριβώς όπως πρώτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι στήριξη, βοήθεια και καταφέρνεις και λύνεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό! Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα που σε αποδιοργανώνουν, ως τις 25 του μήνα είσαι πιεσμένος.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Από τις 17 του μήνα μπαίνεις σε περίοδο που θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και αυτό ακριβώς και κάνεις! Αλλάζεις το στυλ σου, περιποιείσαι το πρόσωπο σου και το σώμα σου και … λάμπεις.
Από oroskopos.gr