ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
 
Μηνιαίες Προβλέψεις

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας δυναμικός με αιφνίδιες αλλαγές από το περιβάλλον σου αλλά και με μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά. Στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, εκπληρώνει μία επιθυμία σου, ή αναζωπυρώνει την αισθηματική σου ζωή. Στην συνέχεια η πορεία της Αφροδίτης και του Άρη στο Λέοντα, θα δώσουν μεγάλη έμφαση στην ανάδειξη της καριέρας σου και θα δώσεις έναν μεγάλο αγώνα διάκρισης και κατάκτησης των στόχων σου! Τα προβλήματα της οικογένειας ή τα προσωπικά αρχίζουν να λύνονται και αυτό σε βοηθά να χαλαρώσεις! Στις συνεργασίες σου μια συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση στην οποία έχεις εμπλακεί λίγο δραματικά. Φρόντισε επίσης να ξεκουράζεσαι και να ψυχαγωγείσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιούνιος ξεκινά τρυφερά, συναισθηματικά και ρομαντικά για τα αισθηματικά σου. Κάτι που ήθελες πραγματικά πολύ φτάνει στο στάδιο της εκπλήρωσής του και η πορεία του μήνα σε βοηθά να πετύχεις στόχους ερωτικούς ή και να δεις το μέλλον μίας σχέσης να παίρνει μία πιο σταθερή τροχιά! Αν διατηρείς ήδη έναν γάμο ή ένα δεσμό ο μήνας θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες για το μεταξύ σας μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διακρίσεις και κατακτήσεις υπόσχεται στα επαγγελματικά σου ο Ιούνιος. Σε όλη αυτή την άνοδο θα συμβάλει η Αφροδίτη και ο Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, όπου θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις φήμη, να δεχθείς υποστήριξη και να διευρύνεις το πλαίσιο της εργασίας σου! Νέες συνεργασίες κρίνονται πολλά υποσχόμενες. Στα οικονομικά βγαίνουν άτσαλα έξοδα που σε αποδιοργανώνουν, ιδιαίτερα κοντά στις 5 του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Βρίσκεσαι σε φόρμα αυτό το μήνα και πολλές φορές υπερεκτιμάς πολύ περισσότερο τις δυνάμεις και τις αντοχές σου! Ο μήνας ευνοεί την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης!

Πηγή: oroskopos.gr