ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
Μηνιαίες Προβλέψεις

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το ξεκίνημα του Μαρτίου τονίζει πολύ περισσότερο την δημιουργική σου έκφραση και κάνει πιο έντονα τα αισθήματα αγάπης που τρέφεις για έναν άνθρωπο. Η περίοδος αυτή είναι ένα καινούριο ξεκίνημα σε κάτι που και θα αποδώσει και θα σε βοηθήσει στο εγγύς μέλλον σε ένα σημαντικό για εσένα τομέα. Μην προκαλείς την τύχη σου και μην βιάζεσαι να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου προς το παρόν. Άφησε την πορεία των πραγμάτων να εξελιχτεί φυσιολογικά. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη θα δώσεις έμφαση στα αισθηματικά και στα οικογενειακά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συνειδητοποιείς αυτό το μήνα ότι εδώ και πολύ καιρό είχες αφήσει στην άκρη την προσωπική σου ζωή και ότι τα προβλήματα που έζησαν σε έκαναν να χάσεις την πίστη ότι κάτι μπορεί να πάει καλά στην ερωτική σου ζωή! Ο Μάρτης είναι μήνας αποκατάστασης ενώ μέχρι το τελείωμά του θα υπάρξει και μία μεγάλη ερωτική έκπληξη που πραγματικά θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στην εργασία σου θα βελτιωθούν και ο παράγοντας της τύχης σε βοηθά να πας τα πράγματα στα επαγγελματικά σου στο σημείο ακριβώς που ήθελες. Στον οικονομικό τομέα αρχίζουν και φεύγουν τα εμπόδια από τις 25 του μήνα και μπορείς να βάλεις σε μία σειρά τα έξοδά σου!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Αυτό το μήνα βλέπεις βελτίωση στην φυσική σου κατάσταση και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η ενασχόλησή σου με εναλλακτικές θεραπείες.

Πηγή: Oroskopos.gr