ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με ένταση και κούραση, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, αλλά και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά καλείσαι να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες ή να ζητήσεις πίστωση χρόνου για την ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης που έχεις αναλάβει. Στον τομέα των σχέσεων μπορείς μόνο να προσαρμόζεσαι διατηρώντας την ψυχραιμία μέχρι να σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου μπορεί να είναι κουραστικό αλλά σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς αποκόπτοντας περιττά πράγματα και υιοθετώντας μια νέα τακτική δράσης και συμπεριφοράς περισσότερο συμφέρουσας για τους τομείς που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με άκρα μυστικότητα κινούνται τα αισθηματικά σου αυτό το μήνα αγαπητέ μου Παρθένε. Είτε προσπαθείς να πνίξεις μέσα σου τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου και βρίσκεσαι σε μία φάση απομόνωσης, είτε υπάρχει μία μυστική, αδιέξοδη ερωτική σχέση που αποτελεί τον μεγάλο πειρασμό αυτό τον καιρό και αυτό σε διχάζει και σε κάνει να βρίσκεσαι σε μπερδέματα. Προσοχή στις ερωτικές πλάνες και εξαπατήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου με το κεφάλι σκυμμένο προκειμένου να διεκπεραιώσεις όλα όσα πρέπει. Αρκετές μετακινήσεις για δουλειά είναι μέσα στις τάσεις του μήνα. Στα οικονομικά αναμένεται να βρεθείς κερδισμένος. Δείξε προσοχή αυτό το μήνα στις οικονομικές συνδιαλλαγές που έχεις με τρίτους.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Αρκετή κούραση και στρες έχει η πορεία του Ιουνίου και εσύ καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σένα, προκειμένου να αποφορτιστείς και να γεμίσεις μπαταρίες.
Πηγή: oroskopos.gr