ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, σημαντικές οι εξελίξεις το Μάρτιο αυτό, τόσο στις σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Ο Κρόνος περνά στους Ιχθύς και αλλάζει τις προοπτικές και τα σχέδια σου και το καλό είναι ότι προσαρμόζεσαι εύκολα στο νέο κλίμα. Φρόντισε να είσαι περισσότερο ευέλικτος και διαλλακτικός όταν οι άλλοι σε προκαλούν και κυρίως δείξε προνοητικότητα στις ενέργειες σου και συνέπεια στην διαχείριση. Μία ερωτική σχέση που φαίνεται να καλλιεργείτε ουτοπικά στην φαντασία σου, έχει άμεση ανάγκη εξυγίανσης. Μην φοβάσαι την πραγματικότητα, καθώς το σύστημα που υπηρετείς με ευλάβεια θα σε στηρίξει και πάλι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα τα αισθηματικά σου είναι αδιάφορα και βαρετά, ενώ οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές θα σε κρατούν μακριά από το ταίρι σου, αφού όλο κάτι θα συμβαίνει και δεν θα μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί! Οι συνθήκες αλλάζουν από τις 17 του μήνα όπου θα περάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, ενώ από τις 25 του μήνα που θα αποχωρήσει και ο Άρης από τους Διδύμους, είναι βέβαιό ότι θα μπορείς να βάλεις νερό στο κρασί σου και να περάσεις πιο ανάλαφρες στιγμές στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες συνεργασίες σου δοκιμάζονται, ενώ με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου στις αρχές του μήνα είναι φανερό ότι αντιδράς, επαναστατείς και είσαι όλο νεύρα, ιδιαίτερα για θέματα εργασιακά! Στα οικονομικά ως τις 16 του μήνα καταφέρνεις και «ρεφάρεις» από χασούρες που έχεις περάσει!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Μικρές αδιαθεσίες προκύπτουν λόγω του έντονου στρες που έχεις αυτή την περίοδο! Χαλάρωσε, ξεκουράσου, δείξε επιμέλεια στην σωστή διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά!

Από oroskopos.gr