ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Μήνας δημιουργικός αλλά και απόλυτα ερωτικός ο Ιούνιος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Λέοντα. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται σε στενή προσέγγιση στο ζώδιο σου και ενισχύουν τόσο τον παράγοντα της τύχης, όσο και τον παράγοντα της ικανοποίησης. Αυτό το μήνα θα ασχοληθείς με θέματα που σε ενδιαφέρουν, θα βρεις συμφέρουσες λύσεις, θα απολαύσεις τις σχέσεις σου και θα εργαστείς για ένα ευχάριστο αλλά και σημαντικό αποτέλεσμα. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα ζητήσουν τη γνώμη και τη βοήθειά σου και άλλοι τόσοι θα σε χάσουν από το οπτικό τους πεδίο γιατί πολύ απλά θα τους παραγκωνίσεις. Ο μήνας ευνοεί τις καλά σχεδιασμένες αλλαγές, ενώ κάποια απρόοπτα θα λειτουργήσουν προς όφελός σου . Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου , αλλά πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σου είναι αποτέλεσμα δικών σου ενεργειών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το καλοκαίρι ξεκινά με το να έχεις στο πλευρό σου – και στο ζώδιο σου – το δίπολο του έρωτα την Αφροδίτη και τον Άρη … Σίγουρα λοιπόν έχεις μπροστά σου έναν Ιούνιο θερμό σε ερωτικές εξελίξεις, με αρκετό πάθος, σασπένς και ερωτική ικανοποίηση. Έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις, έχεις τις κατακτήσεις σου και ικανοποιούνται οι μικρές αλλά και μεγάλες προσδοκίες σου! Η ροή των γεγονότων θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με κυριαρχικές τάσεις θα είσαι στην πορεία του Ιουνίου αγαπητέ μου Λέοντα στα επαγγελματικά ! Ως τις 5 του μήνα κορυφώνονται κάποιες επαγγελματικές ενάρξεις που θα σου δώσουν δύναμη και σιγουριά. Στο δεύτερο μισό του μήνα θέλω να είσαι πιο προσεχτικός στην οικονομική διαχείριση και στις συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Μήνας κατάλληλος για ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, για λάμψη, γοητεία και αποκατάσταση σε ότι σε προβλημάτιζε. Βρίσκεις και πάλι το σθένος σου!
Πηγή: oroskopos.gr