ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ , ο Ιούνιος ξεκινά με εσένα να είσαι αρκετά αισιόδοξος για τα επαγγελματικά σου, ενώ το πνεύμα συνεργασίας θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πας τις υποθέσεις σου ένα βήμα παρακάτω. Προσπάθησε να μην δυσαρεστήσεις ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο την πρόοδό σου! Διανύεις ένα μήνα που θα πρέπει διακαώς να αποφύγεις το ρίσκο, αντ’ αυτού πρέπει να δώσεις προτεραιότητά σου στην διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, προκειμένου να κινηθείς αρκετά πιο οργανωμένα! Η στενή προσέγγιση της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί την ερωτική σου ζωή με κάθε τρόπο! Η φυσική σου κατάσταση, η διάθεση και η καθημερινότητα, βελτιώνονται αισθητά και αυτό πρέπει να το επωφεληθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μήνας φλογερός σε ερωτικές εξελίξεις ο Ιούνιος, αφού στην πορεία του παρατηρούμε την Αφροδίτη και τον Άρη στο Λέοντα να ενεργοποιούν τον οίκο του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ελεύθερος δεν θα λείψουν οι κατακτήσεις που θα σε συναρπάσουν, αν είσαι σε σχέση αναμένεται να ξεπεραστούν τα εμπόδια που περνούσες με το σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές επιλογές, αλλά και τον επηρεασμό από τρίτα πρόσωπα! Κάποιοι διχασμοί είναι αναμενόμενοι στην πορεία του μήνα! Τα σχέδια που κάνεις είναι πολλά και μεγάλα, όμως καλό θα ήταν να μην λειτουργήσεις τολμηρά στην οικονομική διαχείριση! Χρήματα θα σου φύγουν με σκοπό την ψυχαγωγία ή τον προγραμματισμό των διακοπών!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι άριστη κατά την διάρκεια του Ιουνίου! Η ενέργειά σου επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα και τώρα μπορείς να καταπιαστείς με ότι σου φαινόταν κουραστικό ή δύσκολο.

Πηγή: oroskopos.gr