ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Άρης θα είναι φιλοξενούμενός σου έως τις 20 του μήνα, γεγονός που σε κάνει αρκετά δύσκολο στις επαφές, στην επικοινωνία, αλλά και στην ικανοποίηση. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 επηρεάζει σημαντικά θέματα εργασίας και κυρίως καθυστερεί σημαντικές ειδήσεις και αποφάσεις που αφορούν στην σταδιοδρομία σου. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως εξελίσσεται πιο ικανοποιητικά για τα συμφέροντά σου . Μια παλαιότερη πρόταση επανέρχεται με πιο ευνοϊκούς όρους αυτή την φορά, ενώ στα προσωπικά και στα αισθηματικά υπάρχει μια ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος εντοπίζεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και αν καταφέρεις να κρατήσεις το μέτρο στη συμπεριφορά σου, τότε το αποτέλεσμα προβλέπεται πολύ ικανοποιητικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τον Μάιο έχεις … ερωτική ρέντα αφού από τις 7 του μήνα θα φιλοξενείς την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο! Ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, μαγνητίζεις και περνάς όμορφες στιγμές. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, οι ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, ανεμελιά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο γενναιόδωρες …Αναγνωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις και επικεντρώνεσαι σε τρόπους που θα κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη! Σου δίνεται η ευκαιρία ανανέωσης, αλλαγής και σταθεροποίησης της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας από τον Κριό ως τις 15/5 προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, κάτι καλό αναμένεται να προκύψει στην εργασία σου, είτε πρόοδος, είτε εύρεση εργασίας, είτε μία καλή προαγωγή! Στα οικονομικά θα είσαι ανήσυχος, ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα και τα έξοδα θα είναι τονισμένα.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Ο μήνας είναι εξαιρετικός για να ανανεωθείς, να αλλάξεις το στυλ σου και να ανέβει η ψυχολογία σου!