ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Μάρτιος είναι ευνοϊκότερος μήνας και σου δίνει διεξόδους έκφρασης, επέκτασης και ευκαιρίες βελτίωσης συνθηκών τόσο στην επικοινωνία όσο και στην εργασία. Οι αντιθέσεις βέβαια δεν θα λείψουν. Λίγο καλύτερα φαίνονται να πηγαίνουν τα πράγματα στα οικονομικά εν μέσω της κρίσεως, αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για καινούργια έξοδα. Αξιοποίησε προτάσεις που θα σου γίνουν και φρόντισε να αναζωπυρώσεις μια σχέση, μια συνεργασία ή μια υπόθεση που είχε για ένα διάστημα τελματώσει. Στο τέλος του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και ενεργοποιεί τις διεκδικήσεις σου. Αν φερθείς έξυπνα έχεις πολλές πιθανότητες να καταφέρεις τα δύσκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρωτας λοιπόν και Μάρτιος … Δεν είναι άσχημα τα πράγματα στα αισθηματικά, ιδιαίτερα από τις 17 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα αναζωπυρωθούν οι προσδοκίες σου αλλά θα απολαύσεις και πιο όμορφες στιγμές! Πιο κερδισμένος αυτό το μήνα ωστόσο θα είσαι εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, όπου και σχέση σταθεροποιείς και αναζωπυρώνεται και η ερωτική σου λίμπιντο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο μήνας ξεκινά αλλά και εξελίσσεται με πολύ σημαντικές προοπτικές για τα επαγγελματικά σου και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις άλματα και να δεις την εργασία σου να προοδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μετά από καιρό βρίσκεις και πάλι το τσαγανό και τον δυναμισμό να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Στα οικονομικά σου, ούτε κλαις, ούτε γελάς.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Μήνας δραστήριος και δεν σου μένεις και πολύς χρόνος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες και στις υπερβολές.

Πηγή: Οroskopos.gr