ΙΧΘΥΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μηνιαίες Προβλέψεις

 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ο Ιούνιος είναι ευερέθιστος και νευρικός μήνας για το ζώδιο σου, οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι πολλές ενώ θα είσαι διαρκώς σε κίνηση και επικοινωνία. Στις 5 του μήνα καταφέρνεις να ολοκληρώσεις ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν στα επαγγελματικά σου και βάζεις πλώρη για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο! Στις 18 του μήνα καλείσαι να διαχειριστείς κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, θα βρεθείς αρκετά αγχωμένος γιατί κάποιες καταστάσεις θα σε μπερδέψουν και θα σου θυμίσουν παλαιές εποχές! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα σε θέλουν τολμηρό και με τον έναν, ή τον άλλον τρόπο θα διαπιστώνεις ότι έχεις και τη δύναμη και τον τρόπο να τα καταφέρεις! Η πορεία του Ιουνίου σε καλεί να αναλάβεις άμεσα δράση στα επαγγελματικά , η καθημερινότητά σου αλλάζει ρυθμούς, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες μετακινήσεων και προτάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά επηρεάζεσαι περισσότερο από τυχαία γεγονότα τα οποία πυροδοτούν αντιδράσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος θα βρεθείς στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και είναι στο χέρι σου να επωφεληθείς από αυτήν την σπάνια συγκυρία. Ταξίδια και μετακινήσεις σου προσφέρουν χαρά και καλό θα ήταν να τα επιδιώξεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου σε βοηθούν να οργανωθείς , ή να κάνεις βήματα προόδου στα επαγγελματικά. Μην αναλώνεσαι με ότι δεν διορθώνεται ή με ότι ολοκλήρωσε ήδη τον κύκλο του.. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος από την γνώμη τρίτων. Στον οικονομικό τομέα προχωράς σε συμφωνητικά που σε στηρίξουν πολύ σε βάθος χρόνου.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Είσαι στα καλύτερά σου αυτό το μήνα, έχεις σθένος, αντοχή και βλέπεις ότι και οι προσπάθειες που κάνεις για την ανανέωση της φυσικής σου κατάστασης αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης, αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

Πηγή: oroskopos.gr