ΙΧΘΥΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μηνιαίες Προβλέψεις

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εποχή αλλάζει και μαζί με αυτή και τα σχέδια σου για το εγγύς αλλά και το απώτερο μέλλον. Φρόντισε να κάνεις συνειδητές κινήσεις και μην δίνεις υποσχέσεις αν δεν είσαι ψυχολογικά έτοιμος για τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιμελήσου τον εαυτό σου και την ασφάλεια του, δες κόσμο, μίλησε για τα σχέδια σου αλλά ταυτόχρονα διατήρησε και τις δέουσες αποστάσεις ασφάλειας που χρειάζεται. Προσπάθησε να ακολουθήσεις το ρεύμα των εξελίξεων και ανάπτυξε την διαλλακτικότητα ακόμα και όταν η συμπεριφορά των άλλων γίνεται αδικαιολόγητα επιθετική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Κρόνος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου στις 7 Μαρτίου και μπαίνεις σε μία εποχή ευθυνών ακόμα και στα αισθηματικά … Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεσμεύεσαι, ότι παντρεύεσαι ή ότι παίρνεις και την απόφαση για έναν χωρισμό από μία σχέση που δεν είναι πλέον λειτουργική! Ο μήνας έχει πολλές ερωτικές επικοινωνίες αλλά και σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ήρθε η ώρα να δεις πιο σοβαρά και συγκροτημένα το μέλλον και την προοπτική των επαγγελματικών σου! Πρώτα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις συγχύσεις και τις εξαπατήσεις που πραγματικά θα σε κλονίσουν εκεί κοντά στις 15 και 16 του μήνα! Στα οικονομικά ο μήνας είναι απόλυτα κερδοφόρος!
Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Νιώθεις κουρασμένος και εξασθενημένος, θα μπορούσα να πω όμως ότι είναι η ψυχολογία σου που σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι … Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους που σου δίνουν χαρά.

Πηγή: Oroskopos.gr