ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 
 

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, διανύεις το μήνα των γενεθλίων σου, ο οποίος έχει την ποικιλία και το ενδιαφέρον του! Το σίγουρο είναι ότι στην πορεία του κυριαρχεί ο ενθουσιασμός αλλά και η δίψα να απολαύσεις όλα όσα σου είχαν λείψει. Ο Ιούνιος ξεκινά με Πανσέληνο στον Τοξότη που αναζωπυρώνει σχέσεις και συνεργασίες και σε κάνει αρκετά πιο τολμηρό και διεκδικητικό. Συνεχίζεται με Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 18 του μήνα που σε ωθεί να κάνεις νέα ξεκινήματα, προσοχή όμως στις εξαπατήσεις, στις πλάνες αλλά και στην επιπολαιότητα, όλα αυτά θα σε φέρουν σε μπερδέματα και σε αστάθεια Ο υπόλοιπος μήνας υπόσχεται πολλές ευκαιρίες για αισθηματική βελτίωση, διασκέδαση, επικοινωνία και έκφραση των δημιουργικών σου ταλέντων. Ταξίδια και μετακινήσεις σου προσφέρουν ικανοποίηση, ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναναστροφές, αλλά και για την ανάπτυξη νέων πεδίων δράσης.
 
 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ξεκινά έντονα η επιθυμία σου για φλερτ, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος είναι φανερό ότι θα είσαι σε αναζήτηση συντρόφου και θα έχεις την διάθεση αλλά και το χιούμορ να παίξεις, να επιβεβαιωθείς και να εκφραστείς με κάθε τρόπο! Σίγουρα όμως δεν μπορώ να πω ότι κατασταλάζεις συναισθηματικά στο τι θέλεις και τι θα κρατήσεις κοντά σου αυτό το μήνα! Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει ανανέωση και περιπέτεια, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές εκνευρισμού, ίσως γιατί θα χάνεις πολύ εύκολα την ψυχραιμία και την υπομονή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές συζητήσεις γίνονται τώρα σε επαγγελματικό πλαίσιο και κατασταλάζεις σε πράγματα που είναι να γίνουν στον εργασιακό τομέα. Στα οικονομικά είναι ευνοϊκές οι 5 πρώτες μέρες του μήνα, αρκεί να διαχειριστείς σωστά το όποιο κέρδος. Οι έξυπνες ιδέες σου αποτελούν τον άσσο στο μανίκι σου για τα εργασιακά – οικονομικά σου!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Ανακτάς την δύναμή σου και νιώθεις πολύ καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης, απλά καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις και αυτό σε αγχώνει ή βρίσκεσαι σε διλήμματα.
 
 
 

Πηγή: oroskopos.gr