ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 
Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Μάρτιος μπορεί να είναι για σένα ένας αρκετά επεισοδιακός μήνας, συνάμα όμως θα έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον! Θα καταφέρεις να πετύχεις δύσκολους στόχους και φιλοδοξίες , συχνά όμως δεν θα σου είναι εύκολο, να βάλεις σε τάξη τον ίδιο σου τον εαυτό! Όσο καλύτερη οργάνωση κάνεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, τόσο πιο αποδοτικά θα είναι τα αποτελέσματα, ενώ θέλοντας ή μη, θα χρειαστεί να αλλάξεις αυτό το μήνα κάποιες βασικές σου υποχρεώσεις και προτεραιότητες. Χαρακτηριστική αυτό το μήνα θα είναι η αναθεώρηση σε οικονομικά και αισθηματικά όπου θα χρειαστεί να καταλήξεις και σε κάποιες αποφάσεις! Από τις 25 Μαρτίου οι οικονομικές απαιτήσεις των ημερών θα είναι εξαιρετικά πιο τονισμένες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρωτα ή Πόλεμο ;;; Με τον Άρη να συνεχίζει και να ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο σου, σε δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα τα αισθηματικά σου είναι χαοτικά, μπερδεμένα και δεν λείπουν οι εκρήξεις θυμού! Προσοχή στις ερωτικές αποφάσεις, αλλά και στην επιπολαιότητα, γιατί κάποιες κινήσεις που θα γίνουν αυτό το μήνα θα τις μετανιώσεις λίγο αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Κρόνος κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς όπου και θα παραμείνει ως τις αρχές του 2026, επομένως μπαίνεις σε μία περίοδο πιέσεων και δοκιμασιών στα επαγγελματικά, όπου η ανταμοιβή σου θα έρθει μέσω σκληρής δουλειάς αλλά και θυσίας. Στα οικονομικά ο μήνας είναι απαιτητικός και δεν μπορείς εύκολα να κοντρολάρεις τα έξοδά σου, ιδιαίτερα από τις 25 του μήνα που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Διαθέτεις ορμητικότητα, δυναμισμό και η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική! Θέλω μόνο την προσοχή σου κοντά στις 15 με 16 Μαρτίου όπου τα επίπεδα ενέργειάς σου θα είναι στραγγισμένα.

Από oroskopos.gr