ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη η αισιοδοξία σου εκτινάσσεται στα ύψη, με αποτέλεσμα να ελκύεις όμορφες καταστάσεις, αλλά και ανθρώπους. Η μέρα αυτή είναι πολύ καλή για να εκφραστείς δημιουργικά, κα-θώς και να προσεγγίσεις όποιον ή όποια έχεις στην καρδιά και το μυαλό σου. Η συμβουλή της ημέρας είναι να χρησιμοποιήσεις και τη λογική σου, αν κάτι συμβαίνει που σου φαί-νεται… ‘κάπως’ περίεργο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η μέρα σου είναι γεμάτη από σκέψεις. Σκέφτεσαι, επαναξιολογείς το παρελθόν σου και προσπαθείς να αποφασίσεις ποια θα είναι τα επόμενά σου βήματα. Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμέ-νη, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά στα αισθηματικά σου. Παράλλη-λα, αν κάποιο γραφειοκρατικό, εκπαιδευτικό ή κληρονομικό ζήτημα σε απασχολεί, μέσα από αρκετή προσπάθεια θα κατορθώσεις να το επιλύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα Τρίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στον Τοξότη και σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό κι εξωστρεφή. Οι επικοι-νωνιακές σου ικανότητες είναι πιο δυνατές από ο,τι ήδη ήταν, πράγμα που οφείλεις να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις αμφότερα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, μαζί με την Σελήνη σε βοηθούν να καταλάβεις τη θέση των άλλων και να βρεις τη χρυσή τομή σε προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, Τρίτη σήμερα και με την Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου αυξάνει κατά πάρα πολύ τις υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα, διαφορετικά θα σου φανούν ‘βουνό’΄. Συνάμα, αν έχεις ζωάκι, είναι άριστη ημέρα να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να το δεις ως ευκαιρία για περισσότερη άσκη-ση και παιχνίδι. Στα προσωπικά σου ίσως, άθελά σου, να γίνεσαι λιγάκι χειριστικός, οπότε καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη σου για προσοχή και έλεγχο, διαφορετι-κά θα ‘πνίξεις’ τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, μέρα γεμάτη κέφι, ερωτισμό, ενθουσιασμό η Τρίτη, αφού η Σελήνη κι-νείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να δη-μιουργήσεις, να προβληθείς, να περάσεις όμορφα, καθώς και να φλερτάρεις, εφόσον αυτό ανήκει στους στόχους σου. Το μυαλό σου παίρνει πολύ πιο γρήγορες στροφές σήμε-ρα, γεγονός που καθρεπτίζεται στην συμπεριφορά σου και σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτι-κό. Σήμερα μπορείς να επιδιώξεις και να επιτύχεις πολλά σε οποιονδήποτε τομέα της ζω-ής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Παρθένε, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στρέφει το εν-διαφέρον σου στα οικογενειακά και οικιακά θέματα. Είτε συμμαζεύεις το σπίτι σου, είτε κάνεις κρίσιμες συζητήσεις με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, σίγουρα η ημέρα κρύβει αρκετό ενδιαφέρον. Αν αναζητείς μία εργασιακή ευκαιρία από το σπίτι, σίγουρα πρόκει-ται για μία καλή στιγμή. Φυσικά, αν ενδιαφέρεσαι να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ή επαγγελματική σου στέγη, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να τα καταφέρεις.

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Τρίτη φίλε μου Ζυγέ δέχεται πολύ θετικές επιρροές αφού η Σε-λήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η επικοινωνία θεωρείται το κλειδί για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Πρόκειται για μία ευνοϊκή ημέρα για νέες συμφωνίες, μι-κρές μετακινήσεις, εκπαίδευση, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσεις νέα που θα σε εξιτά-ρουν. Συγχρόνως, η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου και σου επιτρέπει να λάμ-ψεις σε ο,τι κάνεις. Μαζί, σου φέρνει τύχη να καταφέρεις όσα προσπαθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Σκορπιέ, η Σελήνη από τον Τοξότη σου προκαλεί λίγα σκαμπα-νεβάσματα διάθεσης. Αυτή η έλλειψη σταθερότητας που νιώθεις, πιθανότατα να σε ω-θήσει να προχωρήσεις σε μη αναγκαίες αγορές, επηρεάζοντας και την τσέπη σου. Προ-σπάθησε να εντοπίσεις γιατί είσαι ‘στην τσίτα’, πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση. Ο Άρης και ο Ήλιος στο ζώδιό σου αυξάνουν το δυναμισμό κι αποφασιστικότητα που ήδη έχεις, αλλά καλό θα είναι να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια για να ενδυναμώσεις τον ψυ-χικό σου κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας φίλε Τοξότη, αφού η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο! Έχεις τη δύναμη να ξεκινήσεις ενδιαφέροντα πράγματα που σε ενθουσιάζουν και θα μπορέσουν να συμβάλλουν θετικά στην ψυχολογία σου, μακροπρόθεσμα. Η θετι-κή σου διάθεση θα αποτελέσει την αφετηρία πολλών σωστών αποφάσεων στη ζωή σου, καθώς επίσης θα μπορέσεις να προσελκύσεις πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους στην κα-θημερινότητά σου. Οι πλανητικές επιρροές μοιάζουν να είναι με το μέρος σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες απ’ τα μαλλιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και πιθανόν να αισθάνεσαι λίγο μοναχικά. Πάντως, αν επιθυμείς να δραστηριοποιηθείς στο παρασκήνιο, η συγκεκριμένη ημέρα σου το επιτρέπει. Ευνοούνται τυχόν επανασυνδέσεις, κρυφές συ-ναντήσεις ή συζητήσεις, ενώ παράλληλα τα εργασιακά σου φαίνεται να βρίσκονται σε καλή κατάσταση με όμορφες και ήπιες εξελίξεις. Ο Πλούτωνας βρίσκεται ακόμη στο ζώ-διό σου, άρα ίσως να είσαι λίγο εμμονικός με την επιτυχία, πράγμα που μπορείς να χειρι-στείς διακριτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη, επηρεάζει θετικά το ζώδιο σου. Τα φιλαράκια σου ανέκαθεν αποτελούσαν προτεραιότητα στη ζωή σου κι έτσι η Σελήνη αυτή έρχεται για να σου υπενθυμίσει πόσο τυχερός είσαι που τους έχεις! Πρόκειται για μία ευχάριστη ημέρα που νιώθεις εξωστρεφής και κοινωνικός. Ως επακό-λουθο, όχι μόνο κερδίζεις χρόνο με τους φίλους σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και νέους! Τι καλύτερο από αυτό;

ΙΧΘΕΙΣ

Για σήμερα Τρίτη, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου. φίλε μου Ιχθύ. στα επαγγελματικά και την κοινωνική σου εικόνα. Είναι ιδανική στιγμή να συζητήσεις με ανθρώπους που θα συντελέσουν στην περαιτέρω επαγγελματική σου εξέ-λιξη ή θα αναδείξουν τη δουλειά σου σε περισσότερο κόσμο. Ο Κρόνος, βέβαια, στο ζώ-διό σου, σε κάνει πιο αυστηρό με τον εαυτό σου, καταλήγοντας να αυτοσαμποτάρεσαι αμφότερα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Κάνε παρέα με άτομα που γνωρί-ζεις πως πιστεύουν στις δυνάμεις σου, ώστε να επηρεαστείς θετικά.

Πηγή: oroskopos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ