Κριός

Κριέ μου, σήμερα το Σάββατο αποτελεί ημέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες όψεις, όπως η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, καθώς και Ηλίου με το Δία που μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μαζί, η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό το μεσημέρι σε κάνει να νιώθεις πιο ζωντανός και έτοιμος για νέες εμπειρίες. Μπορεί να συναντήσεις καινούργια άτομα που θα σου φέρουν ενθουσιασμό και έκπληξη, ή να ξαναζεστάνεις τη σχέση σου με εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν και τον σύντροφό σου.

Ταύρος

Ταύρε, αυτό το Σάββατο υπόσχεται υπέροχες στιγμές, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό με όψη συνόδου, φέρνοντας απρόσμενες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Πιθανό είναι να επιλέξεις μία αλλαγή και στο παρουσιαστικό σου. Είναι μια ιδανική ημέρα για να ζήσεις στιγμές πάθους και ανανέωσης. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία ενισχύει αυτή την θετική ενέργεια, φέρνοντας χαρά και μία αίσθηση ψυχικής, μα και υλικής ασφάλειας.

Δίδυμος

Το Σάββατο, αγαπητέ μου Δίδυμε, προβλέπεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου φέρνει απρόσμενες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, μέσα όμως από αρκετό παρασκήνιο. Η σύνοδος Ηλίου και Ουρανού σε καλεί να εκφραστείς με μετριοφροσύνη. Αναμένεται να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει σε αναπάντεχες αλληλεπιδράσεις.

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο, φίλε Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό σου φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και αισθηματικές ανατροπές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τον κοινωνικό κύκλο και στόχους σου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με το Δία ενισχύει τη θετική σου διάθεση και την τύχη σου, προσφέροντας σου λαμπερές και ευχάριστες στιγμές. Η Σελήνη περνά στο Ζυγό το μεσημέρι και προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου με οικεία πρόσωπα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτό το Σάββατο αναμένεται να είναι γεμάτο όμορφες εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό αναμένεται να φέρει ανατροπές στον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον κόσμο. Ο Ήλιος σε σύνοδο με το Δία θα σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο τυχερός και αισιόδοξος από ποτέ, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη σου στις δικές σου δυνάμεις. Συνδυαστικά, η Σελήνη στο Ζυγό από το μεσημέρι αυξάνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Παρθένος

Παρθένε, αυτό το Σάββατο αναμένεται να φέρει αναζωογονητικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και το Δία, αντίστοιχα, θα ανανεώσουν την ψυχική σου ενέργεια και θα δώσουν μια νέα δυναμική στην προσωπική σου ζωή. Γεμίζεις αισιοδοξία κι επιδιώκεις επέκταση στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά, μέσα από εμπειρίες και γνώση. Η Σελήνη στο Ζυγό προκαλεί λίγα σκαμπανεβάσματα, όμως, στην αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτό το Σάββατο φέρνει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και διασκέδαση, καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος σχηματίζουν σύνοδο. Παράλληλα, η σύνοδος μεταξύ Ηλίου και Δία σου φέρει ένα σωρό ευκαιρίες να γεμίσεις την τσέπη σου, να εκφράσεις τον ερωτισμό σου και να απελευθερωθείς από ανασφάλειες. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αυξάνει εμφανώς το ένστικτό σου, ωθώντας σε προς πιο σωστές επιλογές σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Σκορπιός

Σήμερα Σάββατο Σκορπιέ μου και δεν πρόκειται να βαρεθείς λεπτό! Δύο σύνοδοι κορυφώνονται σήμερα, εκείνη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού και εκείνη με τον Ήλιο και το Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Οι εξωτερικοί παράγοντες θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο σε πολλές αποφάσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σου υπενθυμίζει την σημαντικότητα του να κρατάς χαμηλό προφίλ στα προσωπικά και τα εργασιακά. Έχεις όμορφες ανατροπές και απολαμβάνεις κάθε λεπτό.

Αιγόκερως

Σήμερα Σάββατο, Αιγόκερε, με την σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, καθώς και Ηλίου και Δία, τα ερωτικά σου απογειώνονται! Μία απίστευτα δημιουργική ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, όπου μάλιστα, αν έχεις παιδάκια, επιλέγεις να την περάσεις μαζί τους. Από το μεσημέρι και μετά κάνεις πιο φιλόδοξες σκέψεις κι ενέργειες, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την ενέργειά σου στα επαγγελματικά, όπου εφαρμόζεις ποικίλες πρωτοποριακές ιδέες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Σάββατο κι επιλέγεις να το περάσεις στο σπίτι παρέα με ανθρώπους που σου δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Η σύνοδος μεταξύ Ουρανού και Αφροδίτης είναι σε θέση να φτιάξει το κλίμα στην οικογένειά σου. Παράλληλα, η σύνοδος μεταξύ Ηλίου και Δία σου χαρίζει αισιοδοξία, κάνοντας το οικογενειακό σου περιβάλλον πιο υποστηρικτικό. Η Σελήνη στο Ζυγό μεγεθύνει την αισιοδοξία σου. Είναι η κατάλληλη ημέρα για εσένα που θέλεις να διακοσμήσεις το χώρο σου.

Ιχθύς

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό σε βρίσκει το Σάββατο, Ιχθύ μου, με τις πολλαπλές όψεις συνόδου στο ζώδιο του Ταύρου. Η πρώτη είναι μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού που σου υπόσχεται όμορφες κι ανανεωτικές συζητήσεις ή φλερτ, ενώ η δεύτερη, μεταξύ Ηλίου και Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και ακαδημαϊκές επιτυχίες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού ίσως να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες, αλλά σίγουρα τις αντιμετωπίζεις άμεσα! Είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ