Κριός

Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε ένα κύκλο όπου ο Άρης μπορεί να σε ωθήσει στο να φροντίσεις καλύτερα τα υπάρχοντα και τα οικονομικά σου, αλλά είναι επίσης μια ισχυρή περίοδος για να εμπιστευτείς ξανά την αξία σου. Είναι μια καλή στιγμή για να χειριστείς θέματα αυτοεκτίμησης με περισσότερη ειλικρίνεια προς τον εαυτό σου. Αν νιώθεις ότι υποτιμάς τον εαυτό σου ή τα ταλέντα σου αυτή είναι η στιγμή, που διαρκεί μέχρι τις 20/7, για να διορθώσεις τα πράγματα. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν πιστεύεις ότι οι γύρω σου δε σε σέβονται και αν είσαι παρορμητικός με τα χρήματα σου.

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιο σου μέχρι τις 20/7, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες να είναι. Αξιοποίησε τη φυσική σου γενναιότητα, αλλά απέφυγε βιαστικές αποφάσεις και συμπεριφορές. Επειδή η υπομονή μπορεί να μην είναι το δυνατό σου σημείο προς το παρόν, καλό είναι να αποφύγεις υπερβολικά περίπλοκες καταστάσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με έργα που έχεις αφήσει και να κατευθύνεις τη σημαντική ενέργεια σου στην αναβίωση εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη ή νέων προσπαθειών.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι σε μια φάση που σε ελκύει η έρευνα και ο προβληματισμός και επωάζεις νέα σχέδια, αντί να προχωρήσεις με νέα εγχειρήματα. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να βάλεις ένα τέλος σε προσπάθειες ή στόχους που δε σε εξυπηρετούν πλέον, καθώς ο Άρης διασχίζει τον τομέα που έχει να κάνει με το παρασκήνιο μέχρι τις 20/7. Μερικές φορές αυτό δείχνει μια περίοδο κατά την οποία προηγούμενες καταστάσεις σε απασχολούν και πάλι ή που σε βρίσκει να κάνεις πολλά στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ή και μόνος σου.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου του Άρη, μπορεί να συνεργάζεσαι με άλλους για ένα κοινό στόχο ή θα μπορούσες να ξοδεύεις περισσότερη ενέργεια σε δικτύωση ή δραστηριότητες με φίλους ή ομαδικές δραστηριότητες. Είναι επίσης μια περίοδος που απολαμβάνεις να λαμβάνεις την ευθύνη και να οργανώνεις εκδηλώσεις ή να δημιουργείς νέους στόχους και σχέδια ευτυχίας για τον εαυτό σου. Οι άλλοι μπορεί να είναι πιο απαιτητικοί από εσένα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, αλλά ως επί το πλείστον είναι ευχάριστο αυτό που βιώνεις τώρα και μέχρι τις 20/7. Σήμερα ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος του εαυτού σου θέλει να είναι γύρω από άλλους, και ένα άλλο μέρος θα προτιμούσε να απολαύσει λίγη ησυχία.

Λέων

Αυτός ο κύκλος του Άρη διεγείρει τη φιλοδοξία σου, καθώς και την ανάγκη σου να αναλάβεις δράση για να εκπληρώσεις τις ευθύνες σου και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι θέματα που σχετίζονται με τους στόχους της πορείας της ζωής σου, την καριέρα ή τη φήμη σου αλλάζουν και ότι κάνεις είναι συναρπαστικό. Θα μπορούσες να βρεθείς σε θέση ηγέτη ή μάνατζερ ή μπορεί να βρεθείς σε μια θέση εξουσίας, καθώς προτιμάς να εργάζεσαι ανεξάρτητα και με το δικό σου ρυθμό. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένος μεταξύ των ευθυνών και της κοινωνικής σου ζωής.

Παρθένος

Είσαι πιο ζωηρός και πρόθυμος να αναζητήσεις δραστηριότητες που απαιτούν επιπλέον θάρρος αυτές τις μέρες, με τον τρέχοντα κύκλο του Άρη να τονίζει την επιθυμία σου για ευχάριστες δραστηριότητες. Έχεις την τάση να κινείσαι με τη σωστή ταχύτητα, ούτε πολύ επιθετικά, ούτε πολύ ταπεινά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 20/7. Η αίσθηση της περιπέτειας είναι έντονη. Σήμερα, μικρές προκλητικές διελεύσεις μπορούν να μειώσουν την παραγωγικότητα σου, αλλά μόνο αν τους το επιτρέψεις. Μπορούν να σε δελεάσουν να αναλάβεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή να μεταπηδήσεις από τη μια προσπάθεια στην άλλη.

Ζυγός

Με τον Άρη στον 8ο οίκο σου μέχρι τις 20/7, προτιμάς την αναζήτηση ενός έργου που σε παθιάζει και να ρίξεις όλη σου την ενέργεια σε αυτό. Μερικές φορές αυτή η διέλευση σχετίζεται με διαφωνίες για χρήματα και οι επιπλοκές είναι πιθανές. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις τα ηνία ή να λάβεις δράση σε σχέση με κοινά οικονομικά, δάνεια ή χρέη. Ωστόσο είναι σημαντικό να μη βιαστείς για ένα οικονομικό ή προσωπικό θέμα, όπως έχεις την τάση να κάνεις αυτή τη στιγμή. Σήμερα ωστόσο, ενώ προετοιμάζεσαι με πολλούς τρόπους για να γίνεις παραγωγικός, οι ενέργειες σε προειδοποιούν να προετοιμαστείς καθώς μπορεί να αφιερώσεις πολλή ενέργεια σε πολλά διαφορετικά πράγματα.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου τείνουν να προχωρούν γρήγορα τώρα και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, αλλά και λύσεις. Προβλήματα που έχουν αγνοηθεί ή έχουν αφεθεί, βρίσκουν τον τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια με τον Άρη στον 7ο οίκο σου μέχρι τις 20/7. Ένα σύντροφος τείνει να σε προκαλεί αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να είτε να σε ενδιαφέρει είτε να σε ενοχλήσεις. Μπορεί να υπάρχει πολύ ενέργεια και δραστηριότητα σε μια σχέση καθώς κινείται γρήγορα. Αντίθετα, ένας στόχος προσωπικός ή σχέσης σε παρακινεί να προχωρήσεις. Σήμερα η μέρα μπορεί να μην είναι τόσο παραγωγική όσο άλλες, καθώς υπάρχει κάποια τάση να μένεις στάσιμος ή να φτάνεις σε αδιέξοδο.

Τοξότης

Με τον Άρη να διασχίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, θα μπορούσες να έχεις μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, περισσότερες ευθύνες και καθημερινές δραστηριότητες ή μεγαλύτερη ανάγκη για άσκηση και δράση ανάμεσα στις καθημερινές σου συνήθειες. Προσπάθησε να διεκδικήσεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό, κάτι που σου έρχεται φυσικά. Ωστόσο αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, ιδίως αν προτιμάς να ορίσεις το δικό σου ρυθμό. Σήμερα, μια δευτερεύουσα όψη μεταξύ του Άρη και του Δία δείχνει μια σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία σου να κάνεις δικά σου πράγματα και να συνεργαστείς.

Αιγόκερως

Με τον Άρη να ζεσταίνει τις επιθυμίες σου και να ζωντανεύει τη ρομαντική σου ζωή ή το δημιουργικό κόσμο σου, είσαι γενικά αρκετά σίγουρος και διεκδικητικός. Οι σχέσεις είναι παθιασμένες και δημιουργικές. Έχεις την τάση να αγκαλιάζεις τη δημιουργικότητα σου και τη ρομαντική σου πλευρά και ξοδεύεις περισσότερη ενέργεια στη ψυχαγωγία και την ευχαρίστηση. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να είσαι αναποφάσιστος, με έντονη την ανάγκη για ψυχαγωγία και εξίσου επιτακτική επιθυμία να είσαι παραγωγικός σε πρακτικά επίπεδα.

Υδροχόος

Είσαι σε μια καλή φάση για διασκέδαση ή δραστηριότητες στο σπίτι. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που διαπιστώνεις ότι η ζωή σου στο σπίτι είναι πολυάσχολη, με τον Άρη να διασχίζει τον 4ο οίκο σου. Ωστόσο απαιτεί προσαρμογές στη γενική σου προσέγγιση για την επιδίωξη των επιθυμιών σου σε άλλους τομείς της ζωής σου. Στόχος να ρίξεις μια καλή ματιά στο πως εκφράζεις το θυμό σου. Σήμερα ένα μέρος σου θέλει να μείνεις μόνος και να δώσεις φροντίδα σε σένα, αλλά ένα άλλο μέρος αναζητά περισσότερη διασκέδαση και κοινωνικοποίηση.

Ιχθύες

Εκφράζεσαι πιο συχνά με ενθουσιασμό αυτές τις μέρες ή ρίχνεσαι στο διάβασμα και στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα με περισσότερο πάθος. Οι επικοινωνίες, οι μεταφορές και η μάθηση ενισχύουν τους ρυθμούς τους με τον Άρη να διασχίζει τον 3ο οίκο σου. Πρόσεξε την ανυπομονησία με λόγια και πράξεις, αλλά απόλαυσε αυτή τη θαρραλέα διέλευση. Ίσως καταλήξεις σε μερικές σημαντικές και πολύ χρήσιμες επιχειρηματικές ιδέες. Από την πλευρά των προκλήσεων μπορεί να έρθεις σε περισσότερες συγκρούσεις με τους γύρω ή να είσαι ανυπόμονος. Σήμερα μπορεί να παλεύεις με την ανάγκη σου να είσαι απασχολημένη και να χαλαρώσεις ταυτόχρονα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ