Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και του ανώτερου νου. Αλλά ενώ αναζητάς κάποια έμπνευση και ψυχική ανανέωση, ελκύεσαι επίσης από παραγωγικές και εποικοδομητικές δραστηριότητες. Οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν τώρα να ασχοληθείς λιγότερο με τις συναισθηματικές επιπλοκές. Η οικοδόμηση σχέσεων με την οικογένεια μπορεί να είναι στο επίκεντρο και μπορεί να είναι ικανοποιητική. Μπορεί να βοηθάς άλλους και η αφοσίωση σου εκτιμάτε. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με ένα σύντροφο ή να αντιμετωπίζεις συνεχή προβλήματα.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να εστιάσεις σ’ αυτό που είναι πραγματικά βιώσιμο και αξίζει την προσοχή σου. Η εργασία για την οικοδόμηση των σχέσεων ή των έργων σου μπορεί να είναι επιτυχής. Η υποστήριξη φίλων μπορεί να έρθει μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις σήμερα. Θα διαπιστώσεις ότι μόλις μπεις στο αυλάκι των πραγμάτων, οι άλλοι είτε συνεργάζονται, είτε φεύγουν από τη μέση και σε αφήνουν να κάνεις τα δικά σου. Οι ενέργειες τώρα ευνοούν επίσης το να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου με πρακτικούς τρόπους. Αναγνωρίζεις καινοτόμες μεθόδους και τρόπους για να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου.


Δίδυμοι

Το να αφοσιωθείς σε μια ιδιαίτερη επιδίωξη μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις το μυαλό σου σήμερα. Οι σημερινές επικοινωνίες σε βοηθούν επίσης να αξιοποιήσεις την απλή και παραγωγική ενέργεια για εργασία, χρήματα, επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις. Οι επιλογές σου είναι λογικές και όσο πιο απασχολημένη είσαι, τόσο καλύτερα νιώθεις αυτή τη στιγμή. Ότι κι αν κάνεις τώρα, δίνεις την καρδιά σου σε αυτό και είναι ένα ευχάριστο είδος προσκόλλησης. Απολαμβάνεις τη μάθηση και την παραγωγή και ελκύεσαι απ’ το να απορροφάσαι και να εμπλέκεις δραστηριότητες.

Καρκίνος

Οι ενέργειες σήμερα σε τοποθετούν καλά για να αναπτύξεις ένα έργο για κατοικίδια ή να προχωρήσεις τις σπουδές σου. Μπορεί να αισθάνεσαι καλά με τη δουλειά και τις δεσμεύσεις σου και να αντλείς ικανοποίηση από την αυτοπειθαρχία. Οι καθημερινές ρουτίνες θα σε βοηθήσουν τελικά να πετύχεις τους στόχους σου και η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να ξεκινήσεις τα πράγματα από τη βάση. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για επαγγελματικά εγχειρήματα ή σκέφτεσαι σύμφωνα με τις οικονομικές και επιχειρηματικές γραμμές. Πιθανότατα θα νιώσεις ευχάριστα κίνητρα για δραστηριότητες και βελτιώσεις στο σπίτι και την οικογένεια.

Λέων

Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να σε ενθαρρύνουν να είσαι παραγωγική. Μπορεί να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη σε κάποιον ή σε ένα έργο κατοικίδιων ζώων. Στην πραγματικότητα είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο δυνατή όταν υποστηρίζεις κάποιον. Οι στενές σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν με ιδιαίτερη προσοχή και ένταση. Οι σχέσεις σου μπορεί να είναι θεραπευτικές και η καθοδήγηση ή η θεραπεία μαζί είναι θέματα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό και ρομαντικό σου τομέα και αναζητάς ιδιαίτερους τρόπους για να απολαύσεις ή να εκφραστείς. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και συναρπαστική σήμερα.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις σε φέρνουν σε μια ισχυρή θέση να δείξεις την υποστήριξη και την αφοσίωση σου σε κάποιον ή ένα σκοπό. Διεγείρουν επίσης την ικανότητα σου να βλέπεις ευκαιρίες εκεί που μπορεί να μην τις είχες ξαναδεί. Μπορεί να μαθαίνεις από τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα και να τελειοποιείς σχέδια και ιδέες, δεδομένης αυτής της νέας προοπτικής. Μπορείς φυσικά να είσαι λίγο πιο αποτραβηγμένη ή αυτοπροστατευτική σήμερα, καθώς η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου όλη μέρα. Μπορείς πιθανώς να επωφεληθείς από λίγο χρόνο μακριά από πιέσεις και σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Θα μπορούσες να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη στη δουλειά σου ή σε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σου σήμερα. Η αυτοπειθαρχία έρχεται πιο φυσικά αν η καρδιά σου είναι ανοιχτή. Ενώ νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με εμπόδια επικοινωνίας, οι ιδέες και οι συμβουλές σου γίνονται καλά αποδεκτές καθώς προχωράει η μέρα. Προσπάθησε να μην αφιερώνεις πολύ χρόνο σε εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττό άγχος ή σε κατάσταση κενού. Μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να δουλέψεις διοχετεύοντας συναισθήματα και ενέργεια σε μια δημιουργική ή μη ρουτίνας ενασχόλησης.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου, κάνοντας σε να συνειδητοποιείς έντονα το πως σου φέρονται οι άλλοι. Μπορεί επίσης να είναι ένας πολύτιμος χρόνος στο σεληνιακό μήνα για να ανακαλύψεις τι μπορεί να σε εμποδίζει να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, εάν αυτό είναι ένα τρέχον ζήτημα. Οι γήινες, προσγειωμένες δραστηριότητες είναι το καλύτερο στοίχημα σου, καθώς αυτά τα πράγματα στρέφουν την προσοχή σου στο παρόν, υπενθυμίζοντας σου την αξία αυτού που έχεις. Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου, ιδιαίτερα με δημιουργικές αναζητήσεις.

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη είναι ξανά στο ζώδιο σου και οι συναισθηματικές ανάγκες είναι ξεκάθαρες, αλλά μερικές φορές λίγο υπερβολικά επείγουσες. Αναγνώρισε τα συναισθήματα που έχεις αφήσει μακριά, αλλά μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν. Σήμερα το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, εάν αισθάνεσαι ότι έχεις πρόβλημα για ένα θέμα, ή ότι οι επιδιώξεις σου δεν είναι αρκετές. Είναι γνωστό ότι είσαι άμεση και ειλικρινής, αλλά μπορεί να μην είναι εύκολο προσωρινά. Η ενέργεια που διοχετεύεις εποικοδομητικά μπορεί να αποτρέψει τη νευρική ένταση ή την ανησυχία. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την παραγωγικότητα και τη θετική εστίαση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα, σηματοδοτώντας την ανάγκη να κάνεις τα πράγματα χαλαρά, να ξεκουραστείς και να σκεφτείς. Ταυτόχρονα οι ενέργειες σήμερα καθιστούν απολύτως φυσικό να εστιάσεις σε ότι είναι πρακτικό. Η συνεργασία για να γίνει κάτι, μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να πάρεις λογικές και τεκμηριωμένες αποφάσεις για τις σχέσεις. Η σημερινή μέρα μπορεί επίσης να είναι δυνατή για να ονειρεύεσαι δημιουργικές ιδέες για εργασία ή μακροπρόθεσμα έργα και στόχους. Μια δημιουργική όψη Άρη – Ουρανού που μπαίνει στο παιχνίδι, υποστηρίζει την καινοτομία στην καριέρα ή τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου.

Υδροχόος

Οι σημερινές αναμνηστικές διελεύσεις σε βοηθούν να εστιάσεις σ’ αυτό που χρειάζεται να κάνεις. Είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου. Αν και οι ορμές σου για φωλιά και η επιθυμία σου για εξερεύνηση είναι και τα δυο ισχυρά κίνητρα, δεν φαίνεται να ανταγωνίζονται σήμερα και νιώθεις πιο ελεύθερη να εκπληρώσεις και τις δυο ανάγκες. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις την εστίαση σου. Πέρα από τα μικρά προβλήματα επικοινωνίας νωρίς σήμερα, συνδέεσαι καλά με τους άλλους και στην πραγματικότητα μπορούν να σε εμπνεύσουν.

Ιχθύες

Οι άλλοι γνωρίζουν καλύτερα τα επιτεύγματα σου σήμερα και είσαι σε καλή κατάσταση για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα της καριέρας, της φήμης και των ευθυνών σου και ενώ αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο σοβαρές περιόδους του Σεληνιακού κύκλου, σήμερα αισθάνεσαι πιο ελεύθερη και αρκετά απελευθερωτική σε σημεία. Οι ενέργειες σε βοηθούν να δώσεις το 100% της ενέργειας σου σε έργα που έχουν μακροπρόθεσμα δυνατότητες. Μπορεί να είσαι σε ιδιαίτερα παραγωγική νοοτροπία και να αισθάνεσαι απόλυτα αφοσιωμένη σε ένα εγχείρημα ή ένα άτομο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ