Κριός
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα στη ζωή σου και να ονειρευτείς μακροπρόθεσμους ή επαγγελματικούς στόχους. Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, για αυτό είναι οι τομείς που γίνονται το απόλυτο επίκεντρο σου. Είναι καιρός να ανανεώσεις τους στόχους της ζωής σου και να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν νέες υποχρεώσεις, αναγνώριση ή μια νέα θέση. Σήμερα είναι καλύτερο να προσέχεις τις παρορμητικές ενέργειες, όσο κι αν νιώθεις ανυπόμονη.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα και μπορεί να ξεφύγεις από το παρελθόν με κάποιον τρόπο κι αυτό σε βοηθά να ανοίξεις ένα καινούριο μονοπάτι προς τα εμπρός. Επιδίωξε να βασιστείς στην υπομονή πριν ξεδιπλωθεί ένα σχέδιο, αλλά απόλαυσε μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού. Είναι μια εποχή οικοδόμησης εμπιστοσύνης και έμπνευσης. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί επίσης να φέρει μια ισχυρότερη εστίαση στο πνεύμα σου για να αναπτυχθείς, να εξερευνήσεις και να επεκταθείς πέρα από τις συνηθισμένες εμπειρίες στη ζωή σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια αλλαγή στάσης προς το καλύτερο.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να αναλογιστείς τις στενότερες σχέσεις σου και όσα έμαθες τις τελευταίες εβδομάδες, όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για τη συμβολή σου ή τα συναισθήματα σου σε μια συνεργασία. Αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει μια νέα εστίαση και το επόμενο βήμα. Την επόμενη εβδομάδα είσαι έτοιμη να επιδιώξεις στόχους, που σχετίζονται με την αυτοκυριαρχία και τη βελτίωση. Οικονομικά και οικεία θέματα είναι στο επίκεντρο και είναι βέβαιο ότι θα προκύψει μια στάση ανάληψης ευθύνης. Ωστόσο είναι καλύτερο να προσέχεις μια υπερβολική προσέγγιση, καθώς ο εγωισμός σου αυξάνεται.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη τραβά την προσοχή σου στις σχέσεις ή στην ανάγκη για συνεργασία και σου παρέχει φρέσκια ενέργεια για αυτά τα θέματα. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική επανεκκίνηση, μια νέα αρχή στο κομμάτι των σχέσεων. Τώρα, αλλά και οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση των σχέσεων, για σύναψη συμφωνιών, για διαπραγμάτευση και σύνδεση. Μπορείς να ωφεληθείς από την παροχή συμβουλών ή τη συναναστροφή με κάποιον για την επίτευξη ενός στόχου. Εναλλακτικά μπορεί να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα σχετικά με τις ανάγκες της σχέσης σου μέσα από τα τρέχοντα γεγονότα.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια νέα αρχή στη δουλειά ή σχετικά με τη φυσική σου κατάσταση. Ήρθε η ώρα να δώσεις νέα πνοή στις παλιές ρουτίνες ή να προσεγγίσεις την καθημερινότητα σου με νέους τρόπους. Μια διαδικασία αναζωογόνησης ξεκινά τώρα. Αναμένεται ένα άστατο συναίσθημα σχετικά με τον τρόπο που έχεις διαχειριστεί τη ζωή σου, καθώς σε παρακινεί να κάνεις πολύτιμες αλλαγές με υγιείς ρουτίνες ή ικανοποιητικά προγράμματα εργασίας. Θα είσαι σε πλεονεκτική θέση να ξεκινήσεις βελτιώσεις ή να πάρεις πρωτοβουλίες που σε βοηθούν να διαμορφώσεις τη ζωή σου με θεμελιώδεις τρόπους.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη ανάβει δημιουργικές ή ρομαντικές φωτιές, αναδεικνύοντας την ανάγκη σου να γιορτάσεις ή να επιδιώξεις τη χαρά σου. Τα συναισθήματα και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα μπορούν να παρακινήσουν την έναρξη ή την επανεκκίνηση ενός έργου, ενός χόμπι ή ενός ραντεβού. Η εβδομάδα που έρχεται είναι καλή για να προσελκύσεις θετικά την προσοχή των άλλων. Σκέψου το να αποφασίσεις να ακούς την καρδιά σου, να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά ή να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου πιο συχνά.

Ζυγός
Ο Ήλιος μετακόμισε στο σπίτι και την οικογένεια σου στις 21 και σήμερα μια νέα Σελήνη εμφανίζεται στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, διεγείροντας την επιθυμία ή την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να γυρίσεις νέα σελίδα. Αυτός ο τομέας του διαγράμματος σου κυβερνά την αίσθηση της ασφάλειας, το αίσθημα του ανήκειν και το σύστημα υποστήριξης σου. Οι κουρασμένοι, παλιοί τρόποι σχέσης μπορεί να είναι πιο απογοητευτικοί από ότι συνήθως, κάτι που μπορεί να τροφοδοτήσει το κίνητρο για βελτιώσεις.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη σε παρακινεί να προσεγγίσεις τις καθημερινές σου εργασίες με νέους τρόπους. Είσαι στη σειρά για μια νέα αρχή που σχετίζεται με προσωπικά ενδιαφέροντα, σπουδές, σύνδεση, μάθηση ή μετακίνηση την επόμενη εβδομάδα. Αυτό το φεγγάρι επίσης μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ολοκαίνουριας στάσης που σε βοηθά να συνδεθείς πιο αποτελεσματικά με τον κόσμο γύρω σου. Η βελτίωση των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων είναι στο επίκεντρο.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη σε εμπνέει ή σε παρακινεί να φροντίσεις καλύτερα τους πόρους σου. Είσαι πλέον έτοιμη να αφιερώσεις περισσότερη από την ενέργεια σου στην οικοδόμηση και τη διασφάλιση της ζωής σου με θεμελιώδεις τρόπους. Αναζήτησε τρόπους για να αισθάνεσαι ότι ελέγχεις περισσότερο τις δαπάνες, την αποταμίευση και τη διαχείριση των οικονομικών σου. Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέα στάση ή προσέγγιση σε ορισμένους τομείς της ζωής σου, καθιστώντας αυτήν τη στιγμή κατάλληλη για αποφάσεις που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, τα χρήματα και ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας.

Αιγόκερος
Έχεις έντονη την επιθυμία να κάνεις κάτι νέο ή να εκφραστείς με διαφορετικούς τρόπους, αλλά φαίνεται ότι δεν ξέρεις ακόμα τι θέλεις να εκφράσεις ή πως να το κάνεις. Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και σε αφορά άμεσα. Τις επόμενες εβδομάδες θα κάνεις αλλαγές που αντικατοπτρίζουν καινούριες ανάγκες και σχέδια. Έχεις διάθεση για αλλαγή στάσης. Σήμερα μπορεί να βιώσεις ανησυχία καθώς θέλεις και θεωρείς απαραίτητες τις αλλαγές. Μπορεί να αισθανθείς ότι υπάρχουν περισσότερα εκεί έξω για σένα, αλλά ένα σχέδιο δράσης δεν έχει ακόμα οριστεί.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε ωθήσει σε ένα νέο μονοπάτι ενδυνάμωσης. Φέρνει μια νέα αρχή αλλά αφορά επίσης στην ανάγκη σου να επαναφορτιστείς προτού προχωρήσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη δουλειά για να αφήσεις πίσω σου ένα μακροχρόνιο πρόβλημα και μπορεί να συνειδητοποιήσεις την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση και ίσως κάποια απομόνωση ή ιδιαίτερη προσοχή στην ιδιωτική σου ζωή. Είναι καιρός να επαναφορτιστείς, να αναθεωρήσεις και να αφεθείς πνευματικά και σωματικά.

Ιχθείς
Η νέα Σελήνη σήμερα φέρνει ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα και μια ισχυρή εστίαση στο να κάνεις επαφές και να προσεγγίσεις άλλους. Ήρθε η ώρα να εξετάσεις τους στόχους για σύνδεση, δικτύωση, ενίσχυση δεσμών και καλλιέργεια καλής θέλησης. Εάν είσαι δυσαρεστημένη με συγκεκριμένους φίλους ή συνδέσμους ή αισθάνεσαι ότι κάτι λείπει από την κοινωνική σου ζωή, τώρα ετοιμάζεσαι να αναλάβεις την ευθύνη. Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι καλή για έμπνευση, νέες ιδέες και συνεργασία. Αυτή η νέα Σελήνη σχετίζεται επίσης με την αναζήτηση της ευτυχίας σου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ