Κριός

Κριέ μου, η Δευτέρα σου προσφέρει τρομερές δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης, χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού. Η παρασκηνιακή δράση μπορεί να μην είναι κάτι που συνηθίζεις, μα σήμερα το προτιμάς! Είναι μία αρκετά αισιόδοξη ημέρα, όπου η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει θετικά στη διάθεσή σου και κινητοποιείσαι προς την αναζήτηση νέων γνώσεων κι εμπειριών. Συγχρόνως, αναμένονται ξαφνικές ευκαιρίες για να τονώσεις το ηθικό σου ή να ενδυναμώσεις την τσέπη σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο του Ερμή από τον Ιχθύ με τον Ουρανό, από το ζώδιο σου, δέχεσαι πολλά όμορφα μηνύματα που αποτελούν την έκπληξη της ημέρας για σένα! Εκμεταλλεύεσαι κάθε ξαφνική ευκαιρία για μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και είσαι πιο άνετος να εκφράσεις τις ιδέες σου αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες για να δώσεις «χρώμα» στην ημέρα σου. Παράλληλα, δέχεσαι πιο εύκολα την υποστήριξη από τον περίγυρό σου σε υλικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να έλθεις σε επαφή με άτομα ικανά για βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού κορυφώνεται σήμερα, οπότε κι εσύ γίνεσαι πολύ πιο δημιουργικός κι εφευρετικός στη δουλειά που κάνεις! Η Δευτέρα σε βρίσκει φιλόδοξο και πρόθυμο να εργαστείς σκληρά για να ξεχωρίσεις, δίχως τάσεις επιδειξιμανίας. Η Σελήνη από το απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Τοξότη, σε καθιστά περισσότερο διπλωματικό και ικανό να αντιληφθείς τις ανάγκες κι επιθυμίες των άλλων, επιδιώκοντας μία μέση λύση στα πάντα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η Δευτέρα έφτασε και μαζί της κορυφώνεται η όψη μεταξύ Ερμή και Ουρανού, η οποία και σε ωθεί να είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και γιατί όχι να πειραματιστείς αποκτώντας μία νέα εμπειρία! Θέλεις να κανονίσεις εξόδους, να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, καθώς και να πετύχεις τα όνειρά σου! Μην το βάζεις κάτω, αφού το αστρολογικό σκηνικό όχι μόνο σου προσφέρει εύνοια, αλλά και πειθαρχία! Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σου στην λεπτομέρεια, η οποία κάνει και τη διαφορά!

Λέων

Λέοντά μου, φιλόδοξη Δευτέρα ήρθε για εσένα, αφού το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού ενεργοποιεί αμφότερα ζητήματα καριέρας και οικονομικών. Αν εξαρτάσαι οικονομικά από τρίτους, θα μπορέσεις να λάβεις μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη και είναι μία καλή στιγμή να ασχοληθείς με δημιουργικά χόμπι που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πρωτοποριακό τρόπο, χάρη στην Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, που λειτουργεί πολύ ευνοϊκά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε τη Δευτέρα που κορυφώνει το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, μιας και γεμίζεις αισιοδοξία, θετική ενέργεια κι εσωτερική δύναμη. Μαζί με όλο αυτό, η Σελήνη από τον Τοξότη σου προσφέρει ένα πιο υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον κι εσύ αισθάνεσαι πολύ καλύτερα όσο περνάς χρόνο στο σπίτι, ακόμη κι αν είσαι μόνος. Η θετική όψη της ημέρας σου δωρίζει όμορφες επαφές, τη δυνατότητα ενός νέου δεσμού ή την αναζωπύρωση του υπάρχοντος.

Ζυγός

Ζυγέ μου, έφτασε μία ενδιαφέρουσα Δευτέρα, όπου κορυφώνεται το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, επηρεάζοντας θετικά τα οικονομικά κι εργασιακά σου. Έχεις, πράγματι, τη δυνατότητα να καλυτερεύσεις την καθημερινότητά σου, καθώς και να τακτοποιήσεις πράγματα που είχες αφήσει πίσω καιρό τώρα. Μαζί με αυτό, η Σελήνη από τον Τοξότη σε βοηθά να επικοινωνήσεις ανοικτά, διώχνοντας ένα ‘βάρος’ από μέσα σου. Είναι ημέρα κατά την οποία βάζεις πολλά πράγματα που σε ανησυχούν σε μια σειρά.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα με την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ Ερμή και Ουρανού, δίνεις τεράστια έμφαση στα αισθηματικά σου, το σύντροφό σου ή τα παιδάκια σου. Είναι απίθανη ημέρα αν θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, να παίξετε και να έρθετε πιο κοντά. Παράλληλα, η ημέρα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με δημιουργικές ασχολίες ή να ανακαλύψεις νέα χόμπι και να νιώσεις πολύ καλύτερα στον ελεύθερό σου χρόνο.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο δικό σου ζώδιο, βοηθώντας σε να λάμψεις, μα και να εκφράσεις με ειλικρινή και δημιουργικό τρόπο τον εσωτερικό σου κόσμο. Το καλύτερο είναι πως κορυφώνεται το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και του Ουρανό, που σε βοηθά να φροντίσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Πρόκειται για μία κατάλληλη στιγμή για εσένα που σκοπεύεις να φροντίσεις το φυσικό σου σώμα και την ψυχολογία σου, καταφεύγοντας σε ενέργειες που τα εξασφαλίζουν, όπως ψυχανάλυση, διατροφή, γυμναστική κ.λπ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα με μία απίστευτα ευνοϊκή όψη μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού κορυφώνεται και σε εσένα παρουσιάζονται ξαφνικές ευκαιρίες για όμορφες συναντήσεις ή ερωτικές συζητήσεις. Η έμπνευσή σου δίνει ρεσιτάλ και μπορείς να καταγράψεις τις σημερινές ιδέες σου με το ενδεχόμενο να τις πραγματοποιήσεις κάποια στιγμή στο μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη από τον Τοξότη σε καθιστά ελαφρώς μυστικοπαθή κι εσωστρεφή, άρα θα χρειαστεί να αποφύγεις να αναλωθείς σε σκέψεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, έφτασε η Δευτέρα με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού και θα δεις ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και ιδέες που αργότερα θα συμβάλλουν θετικά στην ενδυνάμωση των οικονομικών σου. Παράλληλα, το οικογενειακό σου περιβάλλον μοιάζει να είναι αρκετά υποστηρικτικό στις προσπάθειές σου προς την προσωπική και την επαγγελματική σου ανάπτυξη. Σα να μην έφτανε αυτό, η Σελήνη από τον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και να νιώσεις υπέροχα.

Ιχθύς

Αγαπημένε Ιχθύ, υπέροχη Δευτέρα έφτασε και για εσένα, με το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή από το δικό σου ζώδιο και τον Ουρανό από εκείνο του Ταύρου. Είναι πολύ λογικό να νιώσεις ότι θέλεις να εκφραστείς μέσα από τις τέχνες ή κάτι πρωτοποριακό. Τα μέσα τεχνολογίας αποτελούν το κλειδί στο να εντοπίσεις νέους τρόπους έκφρασης και καινούριες ασχολίες που ενδυναμώνουν τον ψυχισμό σου. Παράλληλα, η φιλοδοξία σου είναι αξιοσημείωτη, μιας και η Σελήνη από τον Τοξότη σου δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία στην καριέρα σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ