Ζώδια: Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του την αύρα της χαλάρωσης, των ξενυχτιών και φυσικά, των νέων γνωριμιών.

Η κατάκτηση της καρδιάς κάποιου δεν είναι απλή υπόθεση. Κάθε άτομο είναι μοναδικό, με τα δικά του χαρακτηριστικά, τις αξίες και τις προτιμήσεις.

Ωστόσο, η αστρολογία μπορεί να μας δώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να προσεγγίσουμε και να γοητεύσουμε ένα άτομο, λαμβάνοντας υπόψη το ζώδιό του.

Ας δούμε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε και να ανταποδώσετε το φλερτ, ανάλογα με το ζώδιο:

Ζώδια: Πως θα κερδίσετε κάποιον με βάση το ζώδιο του 
Ζώδια: Πως θα κερδίσετε κάποιον με βάση το ζώδιο του 

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, η ειλικρίνεια και η τολμηρότητα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στον έρωτα. Αν νιώθετε έλξη προς έναν Κριό και αισθάνεστε ότι είναι αμοιβαίο, μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας άμεσα.

Εκτιμούν το θάρρος τόσο στον έρωτα όσο και στη μάχη, και μια ευθεία, τολμηρή προσέγγιση (πάντα, βέβαια, μέσα στα πλαίσια του σεβασμού) θα τους τραβήξει αμέσως την προσοχή.

Μην φοβάστε να τους κάνετε να νιώσουν μια ελαφριά αμηχανία. Μπορεί να φαντάζουν ατρόμητοι, αλλά στα συναισθηματικά θέματα οι Κριοί διατηρούν μια ευαισθησία.  Το πάθος είναι απαραίτητο στοιχείο για μια επιτυχημένη σχέση με έναν Κριό, οπότε μην το κρύβετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για τις απόψεις και τις δραστηριότητές τους. Ξεκινήστε με σύντομες, αλλά έντονες ματιές και σταδιακά προχωρήστε σε πιο παρατεταμένη οπτική επαφή.

Αγγίξτε απαλά το χέρι τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εφόσον η γνωριμία σας το επιτρέπει. Μην φοβάστε να εκφράσετε ευθέως το ενδιαφέρον σας. Προτείνετε ένα ραντεβού σε ένα μέρος που ταιριάζει στα γούστα τους.

Ο Ταύρος εκτιμά την απλότητα και απεχθάνεται τα παιχνίδια. Επομένως, να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί στην προσέγγισή σας.

Μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε με υπερβολές ή ψεύτικες προσωπικότητες. Να είστε υπομονετικοί. Ο Ταύρος χρειάζεται χρόνο για να εξετάσει τα συναισθήματά του.

Ζώδια: Πως θα κερδίσετε κάποιον με βάση το ζώδιο του 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τις συζητήσεις και έχουν γρήγορο τρόπο σκέψης. Να είστε έτοιμοι για πνευματικά παιχνίδια και λεκτικό πινγκ-πονγκ.

Δείξτε τους μόνο ένα μέρος του εαυτού σας. Η γοητεία του άγνωστου θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα τους ωθήσει να σας εξερευνήσουν.

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τα νέα και τις τάσεις. Να είστε έτοιμοι να μιλήσετε για τα πάντα, από την πολιτική μέχρι την ποπ κουλτούρα.

Χρησιμοποιήστε χιουμοριστικές ατάκες και αστείες παρατηρήσεις για να τους κερδίσετε.

Μην φοβάστε να αυτοσχεδιάσετε και να βγείτε εκτός προγράμματος. Οι Δίδυμοι λατρεύουν τις εκπλήξεις και βαριούνται εύκολα. Να είστε πάντα φρέσκοι και ενδιαφέροντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν θέλετε να πλησιάσετε έναν Καρκίνο, η παρέα του αποτελεί ιδανικό μονοπάτι. Δείξτε ενδιαφέρον για την παρέα τους, συνδυαστείτε μαζί τους, και σιγά σιγά θα χτίσετε μια γέφυρα επικοινωνίας.

Προτείνετε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, ή ένα βραδινό μπάνιο υπό το φεγγάρι. Οι Καρκίνοι εκτιμούν την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα. Δείξτε τους τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Έλκεται από δυναμικές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν. Επιδιώξτε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, επιδεικνύοντας αυτοπεποίθηση, χιούμορ και νοημοσύνη.

Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε για τα ενδιαφέροντα του Λέοντα. Δείξτε ειλικρινή ενδιαφέρον για τις ιστορίες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.

Λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Δώστε του την προσοχή που του αξίζει, ακούγοντας με ενδιαφέρον και κάνοντας κομπλιμέντα για τα επιτεύγματά του.

Προτείνετε δραστηριότητες που προσφέρουν ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από το πλήθος. Εξερευνήστε νέα μέρη, δοκιμάστε νέες γεύσεις ή απλά απολαύστε μια χαλαρωτική συζήτηση.

Ζώδια: Πως θα κερδίσετε κάποιον με βάση το ζώδιο του 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτική και δοτική τους φύση. Εκτιμούν τις μικρές χειρονομίες καλοσύνης και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι Παρθένοι εκτιμούν την τάξη και την αποτελεσματικότητα. Να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να τηρείτε τις υποσχέσεις σας.

Μην αφήνετε πράγματα για την τελευταία στιγμή. Μπορεί να φαίνονται κλειστοί, αλλά εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία. Μην φοβάστε να τους πείτε πώς νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ

Φημίζονται για την αισθητική τους, την αρμονία και την ανάγκη τους για ισορροπία σε κάθε τομέα της ζωής τους. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε μια έντονη αίσθηση του «πώς με βλέπουν οι άλλοι» και μια διαρκή επιδίωξη αναγνώρισης.

Για να κερδίσετε έναν Ζυγό, δείξτε του ειλικρινή εκτίμηση. Μια ουσιαστική παρατήρηση, ένα ζεστό κολακευτικό σχόλιο, η αναγνώριση της προσπάθειας και της αξίας του, αρκούν για να του φτιάξετε τη μέρα και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή του.

Η ειλικρινής κολακεία, η αναγνώριση της αξίας και η εστίαση στα κοινά σημεία αποτελούν το κλειδί για να «ξεκλειδώσετε» την καρδιά ενός Ζυγού και να χτίσετε μια ισορροπημένη και γεμάτη αρμονία σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βιαστείτε να μοιραστείτε τα πάντα για τον εαυτό σας. Αφήστε τον Σκορπιό να σας γνωρίσει σταδιακά, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

Δείξτε ενδιαφέρον για τον Σκορπιό, αλλά μην γίνεστε υπερβολικοί. Κρατήστε μια ισορροπία, δείχνοντας την ειλικρινή σας προσοχή χωρίς να πιέζετε.

Οι Σκορπιοί έλκονται από το μυστήριο. Διατηρήστε μια αύρα αινιγμάτων, αφήνοντας τον Σκορπιό να αναρωτιέται για εσάς. Ένα έντονο βλέμμα, όμως, χωρίς εκφράσεις στο πρόσωπο, μπορεί να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Οι Σκορπιοί λατρεύουν τους γρίφους. Αφήστε υπονοητικά σχόλια, θέστε ερωτήσεις που προκαλούν σκέψη και αφήστε τον Σκορπιό να λύσει το παζλ.

Ζώδια: Πως θα κερδίσετε κάποιον με βάση το ζώδιο του 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξέρετε αστείες ατάκες; Μοιραστείτε τις με έναν Τοξότη και ετοιμαστείτε για ατελείωτες στιγμές γέλιου!

Αυτοί οι λάτρεις της περιπέτειας και του αυθορμητισμού σπάνια παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά και έλκονται από όσους μοιράζονται το αίσθημα του χιούμορ τους.

Οι Τοξότες δίνουν προτεραιότητα στην διασκέδαση και την χαλάρωση. Θυμηθείτε, το κλειδί είναι η ειλικρινής και αβίαστη διασκέδαση. Ετοιμαστείτε για αξέχαστες καλοκαιρινές περιπέτειες γεμάτες γέλιο και χιούμορ με τον Τοξότη σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γνωστοί για το κοφτερό τους χιούμορ, οι Αιγόκεροι λατρεύουν την σαρκαστική ειρωνεία. Αν καταφέρετε να ολοκληρώσετε το καυστικό τους σχόλιο με ένα δικό σας, σίγουρα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον τους.

Εκτιμούν την ειλικρίνεια και το χιούμορ. Πέρα από το πνεύμα τους, οι Αιγόκεροι διακρίνονται για την ένταση που βιώνουν σε όλα τα πεδία: αγάπη, διασκέδαση, έρωτας.

Καθώς η γνωριμία σας εξελίσσεται, δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος, καθώς σας αποκαλύπτει πολλά.

Ζώδια: Πως θα κερδίσετε κάποιον με βάση το ζώδιο του 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύουν να τους κάνουν απροσδόκητες ερωτήσεις. Ερωτήματα που κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να θέσει, ανοίγουν την πόρτα για να εκφραστούν ελεύθερα και να αποκαλύψουν την πιο εκκεντρική τους πλευρά.

Μπορείτε να τους ρωτήσετε για τις βαθύτερες σκέψεις τους και τις απόψεις. Αρκεί η ερώτησή σας να αγγίζει ένα θέμα διαφορετικό, βαθύ και πρωτοποριακό.

Με αυτόν τον τρόπο, δείχνετε στους Υδροχόους ότι τους εκτιμάτε και τους ενθαρρύνετε να μοιραστούν την ξεχωριστή τους οπτική.

Αφεθείτε σε μια συζήτηση μαζί τους και αφήστε τους να σας εκπλήξουν με την ευφυΐα, την αυθεντικότητα και την αστείρευτη φαντασία τους. Μην φοβάστε να θέσετε ερωτήματα που αγγίζουν άγνωστα μονοπάτια.

ΙΧΘΥΣ 

Για να γοητεύσετε έναν Ιχθύ, που εκτιμά τον συναισθηματισμό και την ευαισθησία, αποκαλύψτε την τρυφερή σας πλευρά.

Έλκονται από άτομα που εκφράζουν καλοσύνη και ευγένεια. Δείξτε τους ότι νοιάζεστε για τους άλλους και ότι έχετε μια ευαίσθητη ψυχή.

Μοιραστείτε αστείες ιστορίες αυτοσαρκασμού, αποδεχτείτε τις ατέλειες σας, δείξτε κατανόηση και ενσυναίσθηση, φροντίστε για ρομαντικές λεπτομέρειες.

Θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες να γοητεύσετε έναν Ιχθύ και να χτίσετε μια σχέση γεμάτη αγάπη, κατανόηση και αμοιβαία εκτίμηση αν καταφέρετε τα παραπάνω

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ