Ζώδια: Πως θα «κυλήσει» ο τελευταίος μήνας του 2023;

Η Βάσια Μαυράκη δίνει στο Hello! έναν «οδικό χάρτη» για τον μήνα που διανύουμε

7 Δεκεμβρίου 2023

+ Ερμής 06° Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° Ταύρου
Ημέρα αυξημένης τύχης σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Επικοινωνιακή άνεση, ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά και μικρά ζώα, ανάγκη για μετακινήσεις και όμορφα ταξίδια. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα. Έξυπνες εφαρμόσιμες ιδέες και σκέψεις για απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

9 Δεκεμβρίου 2023

+ Αφροδίτη 06° Σκορπιού αντίθεση με Δία 06° Ταύρου
Υπερβολικά συναισθήματα και υπερβολικές εκδηλώσεις. Ροπή σε ερωτικές και οικονομικές σπατάλες. Επιπολαιότητα, ενδεχόμενη πρόκληση εντυπώσεων χωρίς ικανό λόγο. Χαλαρότητα, λαιμαργία και εύκολες απολαύσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

11 Δεκεμβρίου 2023

+ Ερμής 08° Αιγόκερω εξάγωνο με Αφροδίτη 08° ΣκορπιούΗ καλή φήμη και η άνετη επικοινωνία. Ερωτική και γλυκιά διάθεση, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και δώρων με ερωτική σημασία. Δημοφιλία, ευχάριστες συναντήσεις και γλυκιά εκφορά λόγου.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

13 Δεκεμβρίου 2023

+ Νέα Σελήνη 20° Τοξότη
Νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λιοντάρια και Τοξότες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

Ζώδια: Οι καλές και οι δύσκολες μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου
Ζώδια: Οι καλές και οι δύσκολες μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου

16 Δεκεμβρίου 2023

– Ήλιος 25° Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρα ιδιαίτερης προσοχής προκειμένου να μη γίνουν λανθασμένες εκτιμήσεις και άστοχες κινήσεις. Απογοήτευση και διάψευση προσδοκιών, εξαπατήσεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, κλοπές και εξαπατήσεις. Παρασκηνιακές ενέργειες με στόχο την πρόκληση βλαβών. Ασθενικότητα και χαμηλός ενεργειακός δείκτης.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

18 Δεκεμβρίου 2023

+ Ερμής (ανάδρομος) 06° Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 06° Ταύρου
Εξαιρετικές ιδέες του παρελθόντος επανέρχονται και μπαίνουν σε εφαρμογή. Αυξημένη αισιοδοξία, καλή ψυχολογική διάθεση, ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συναντήσεις. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα του παρελθόντος. Αναθέρμανση παρελθοντικών σχέσεων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρου, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

21 Δεκεμβρίου 2023

– Αφροδίτη 19° Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 19° Ταύρου
Ξαφνικά ερωτικά και οικονομικά προβλήματα. Ξαφνικοί χωρισμοί, αλλά και απρόβλεπτες γνωριμίες με εκκεντρικά πρόσωπα. Ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτητοποίηση. Πειραματισμοί στην ερωτική συμπεριφορά και στην εξωτερική εμφάνιση. Διάθεση για αντιπαραθέσεις και προκλητική συμπεριφορά.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου.

zodia-xristougenna
Οι καλές και οι δύσκολες μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου

24 Δεκεμβρίου 2023

+ Ήλιος 02° Αιγόκερω εξάγωνο με Κρόνο 02° Ιχθύων
Ημέρα πνευματικής, ψυχολογικής και σωματικής ενδυνάμωσης. Επίδειξη ώριμης συμπεριφοράς, υπευθυνότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν. Τήρηση δεσμεύσεων, ανάληψη ευθύνης και βοήθεια από πρόσωπα κύρους.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς πρώτου δεκαημέρου.

25 Δεκεμβρίου 2023

+ Αφροδίτη 25° Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° ΙχθύωνΤα Χριστούγεννα του2023 θα είναι ρομαντικά και τρυφερά με ανάγκη για αγάπη και δοτικότητα. Υψηλές προσδοκίες, αισθησιασμός, πλατωνικοί έρωτες, φαντασία και παραμύθι. Όμορφα δώρα, όμορφα συναισθήματα και ανταποδοτικότητα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

27 Δεκεμβρίου 2023

– Πανσέληνος 04° Καρκίνου/Αιγόκερω
Εντάσεις, διαμάχες και ψυχολογικές απομακρύνσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

+ Ήλιος 05° Αιγόκερω τρίγωνο με Δία 05° Ταύρου
Μια υπέροχη ημέρα τύχης και επιτυχίας. Συναισθηματικά και οικονομικά κέρδη, ευκολία στη διεκδίκηση στόχων και απρόσμενη βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα. Προσωπική λάμψη και υποσχέσεις για το μέλλον που θα τηρηθούν.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

28 Δεκεμβρίου 2023

– Άρης 25° Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρα ψευδαισθήσεων, διαψεύσεων και εξαπατήσεων. Υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν, εύκολα ψέματα, αναβολές, καθυστερήσεις και κλοπές. Ερωτικές και οικονομικές απώλειες, σωματική κόπωση και εξάπλωση ιών και μικροβίων.
Αφορά κυρίως στον Μεταβλητό Σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

29 Δεκεμβρίου 2023

+ Αφροδίτη 29° Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 29° Αιγόκερω
Ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα. Μοιραίοι έρωτες, έντονα πάθη και διεκδίκηση. Ημέρα τύχης σε οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Επιχειρηματικά ανοίγματα και επενδύσεις που θα αποδώσουν το επόμενο διάστημα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

Πηγή: Βάσια Μαυράκη – Vasia Mavraki

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ