Ο εγωισμός στις σχέσεις αποτελεί συχνά μία από τις αιτίες – αν όχι χωρισμού – έντασης και συνεχόμενων διαπληκτισμών ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Η αλήθεια είναι, πως όσοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν έστω και ένα βήμα πίσω και να κοιτάξουν για λίγο τις ανάγκες του ανθρώπου που έχουν επιλέξει να βρίσκεται στη ζωή τους, τότε πρέπει να δουλέψουν με τον εαυτό τους.

Στο κεφάλαιο σχέση δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας, διότι εμποδίζουμε τον άλλον άνθρωπο από το να αναπνεύσει και να λειτουργήσει αρμονικά, προκαλώντας του πίεση. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να ελέγχουμε τον εγωισμό μας, χωρίς, όμως να χάνουμε τον αυτοσεβασμό μας και να υποχωρούμε, όταν όλο το δίκιο είναι με το μέρος μας.

Στον κόσμο της αστρολογίας, υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν τον εγωισμό στο τσεπάκι τους και τα θέλουν όλα – μα όλα – δικά τους σε μια σχέση. Ο λόγος για τον Κριό, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω.

Κριός

Ο Κριός μπορεί να έχει ένα σωρό προτερήματα,όμως στο κομμάτι των σχέσεων φέρεται με εγωισμό. Ο Ερμής δεν δίνει μόνο τη δύναμη στα χέρια σου, αλλά βάζει και τις λέξεις στο στόμα σου, κάνοντας μερικές φορές την κατάσταση να βγαίνει εκτός ορίων. Μπορεί όσα λες και πιστεύεις να είναι πολύ ενδιαφέροντα, όμως αν διαφωνεί το ταίρι σου, πρέπει να σεβαστείς και τις δικές του επιθυμίες και να βάλεις στον εαυτό σου ένα όριο. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει και το γκρι σε αυτή τη ζωή.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένας πολύ τρυφερός και γλυκός σύντροφος. Αν τύχει, όμως, να διαφωνήσει με τον αγαπημένο του, τότε γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Όταν ο εγωισμός του χτυπήσει την πόρτα, τότε η σκέψη του αλλάζει και νιώθει ότι τον αδικούν, αν δεν περάσει το δικό του. Μπορεί να σου δημιουργήσει ενοχές για τη συμπεριφορά σου, ακόμα κι αν έχεις δίκιο. Το μυστικό για να διαχειριστείς αυτή τη συμπεριφορά του καρκίνου είναι να είσαι ψύχραιμη και διαλλακτική.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα αξιόπιστο και συνεργάσιμο άτομο, συνεπώς είναι πρόθυμο να συζητήσει μαζί σου ό,τι κι αν συμβαίνει. Αν, ωστόσο, μπεις στη διαδικασία να κρίνεις την άποψή του, τότε μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα ισχυρογνώμων άτομο που δεν δέχεται νερό στο κρασί του. Θα επιμείνει από εγωισμό στη θέση του, ακόμα κι αν γνωρίζει πως σφάλει.

Πήγη: jenny.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ