ανεξάρτητα από το αν ψάχνουμε ή ήδη έχουμε έναν έρωτα στη ζωή μας, σίγουρα θα χρειαστεί να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει. Ξεκινήματα προσφέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους, τους Ιχθείς και τους Παρθένους του 2ου δεκαημέρου. Συνάμα, γίνονται πολλαπλές διελεύσεις από το ζώδιο του Λέοντα που καθιστά πιο πύρινη την ενέργειά μας και ο σημαντικότερος είναι η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο από τις 11 του μηνός.

Η μετάβαση του Άρη στους Διδύμους θα φέρει από τις 20 του μηνός και πέρα εντάσεις, μα κι αυξημένο ερωτισμό και μαχητικότητα στους μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Μέχρι τότε πιέζονται σοβαρά οι σταθεροί του 3ου δεκαημέρου (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) με την επεισοδιακή σύνοδο του Άρη και του Ουρανού. Αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα θα έχουν οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου την περίοδο της Πανσελήνου στον Αιγόκερω από τις 21 Ιουλίου κι έπειτα.

Πάμε να δούμε τι σε συμβουλεύει το παρόν άρθρο με βάση όσα είναι να συμβούν κατά τα μέσα του καλοκαιριού. Μην ξεχάσεις να δεις τη σχετική εκπομπή, όπως επισυνάπτεται παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τις ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του, για να κάνεις το σωστό βήμα την κατάλληλη στιγμή!

Κριός

Με τόσους πλανήτες στον Λέοντα, οι ερωτικοί διάλογοι και οι συναντήσεις αναμένεται να είναι στο προσκήνιο, οπότε είτε είσαι μόνος είτε όχι, σίγουρα τα ερωτικά σου θα παρουσιάσουν τις επιθυμητές εξελίξεις. Μολονότι μπορεί να παρατηρηθούν αντιπαραθέσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο, τα αισθηματικά σου δείχνουν θετικά στοιχεία. Η συμβουλή του μήνα είναι να επικοινωνήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου ή τον ερωτικό σου στόχο κτίζοντας ένα περιβάλλον ασφαλές και βασισμένο στην αμοιβαία κατανόηση.

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια του Ιούλη, σκέφτεσαι τις επιπτώσεις των αποφάσεών σου. Από την μία υπάρχει ελεγκτική στάση από και προς εσένα, από την άλλη ίσως να ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσεις να δουλεύεις με την ψυχολογία σου, ώστε να εντοπίσεις πιο συμπεριφορικό μοτίβο σου είναι υπεύθυνο για τις πιέσεις που αντιμετωπίζεις. Υπάρχει πάθος στην ερωτική σου ζωή και πολλαπλές επαφές αν είσαι μόνος, αλλά οι πιθανότητες διασπάσεων είναι πολλές και καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, θέλοντας να βρεις κοινό έδαφος.

Δίδυμος

Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες να θέσεις πιο στέρεες βάσεις στα ερωτικά σου ή να ανανεωθείς μέσα από μία νέα γνωριμία, όμως οι εσωτερικές συγκρούσεις είναι παρούσες με τον Άρη πλέον στο δικό σου ζώδιο.  Πρόσεξε μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου και τις επιλογές σου επειδή η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο σταθερή. Αλλαγές μπορείς να περιμένεις στη λίμπιντό σου, η οποία θα σε παρακινήσει να διεκδικήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο με θάρρος.

Καρκίνος

Τον Ιούλιο, παρόλο που υπάρχουν δυνατότητες ερωτικών εξελίξεων, επικεντρώνεσαι πιο πολύ σε θέματα οικονομικών και προσωπικής βελτίωσης με τόσους πλανήτες να περνούν από τον Λέοντα. Κάνε λίγο χρόνο για τον έρωτα, και φρόντισε να διαχειριστείς έξυπνα τις μικρές αντιπαραθέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, καλλιέργησε την αμοιβαιότητα και την οικειότητα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σού επιτρέπει να κάνεις ένα αισθηματικό ξεκίνημα, όσο έπειτα η Πανσέληνος σου ξεκαθαρίζει αν έχεις επιλέξει σωστά.

Λέων

Ο μήνας Ιούλιος σε καθιστά πρωταγωνιστή στα ερωτικά, αλλά όχι απαραίτητα για καλό! Φέρνει πάθη, ερωτικές ευκαιρίες, αλλά και προβληματισμούς μιας και σε πιέζουν ταυτόχρονα ο Πλούτωνας και ο Ουρανός. Ασχολήσου με την εσωτερική σου καλλιέργεια και τη φροντίδα του εαυτού σου μέσα – έξω. Οι αναπάντεχες διασπάσεις ή οι κεραυνοβόλοι έρωτες, θα χρειαστούν ώριμη αντιμετώπιση. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου επαναφέρει κάποιες μνήμες από μία παλιά σχέση που δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να αναθερμάνεις.

Παρθένος

Κατά τον Ιούλιο είναι αρκετά πιθανό να αρχίσεις ασχολείσαι με κρυφές επαφές ή το παρελθόν να σου χτυπήσει την πόρτα με κάποιον τρόπο. Εργάσου πάνω στην πίστη στον εαυτό σου και άδραξε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ή βελτίωση της οικειότητας με το ταίρι σου. Να ξέρεις πως η Νέα Σελήνη θα σε φέρει σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα σε ανανεώσουν. Ανάμεσα στα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις της Πανσελήνου, ίσως συναντήσεις και θαυμαστές από το παρελθόν.

Ζυγός

Ο μήνας ανοίγει με αρκετή εξωστρέφεια και γνωριμίες, αλλά κλείνεσαι περισσότερο προς το τέλος. Τι είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνος σου; Επικεντρώσου σε θέματα καριέρας, κοινωνικής εικόνας ή επισημοποίησης μίας σχέσης όπως σου ‘υπόσχεται η Νέα Σελήνη, αλλά μαζί προσπάθησε να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Η ανάγκη σου να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες αυξάνει τη λίμπιντό σου ή σε φέρει σε επαφή με πολύ διαφορετικά από εσένα άτομα από τα οποία μαθαίνεις.

Σκορπιός

Παρόλο που το διάστημα αυτό φέρνει εντάσεις σε πολλαπλούς τομείς, επικεντρώσου στην προσωπική βελτίωση και θέσε θεμέλια στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Είναι ένα διάστημα όπου επιλύεις κάποια θέματα επικοινωνίας, ενώ μαζί αποκαλύπτεις ή σου αποκαλύπτονται στοιχεία για την προσωπική σου ζωή που παράβλεπες. Δώσε προσοχή στις τοξικές συμπεριφορές που εμφανίζονται από τις σκληρές όψεις του Πλούτωνα και του Ουρανού και δες τις ως ευκαιρίες για συναισθηματική ανάπτυξη και ρομαντισμό.

Τοξότης

Ο μήνας Ιούλιος φέρνει λεκτικές εντάσεις όμως και τη δυνατότητα γέννησης ενός έρωτα μέσα από ένα… ‘εχθρικό’ περιβάλλον. Ο ερωτισμός σου είναι αυξημένος και μαγνητίζεις τους άλλους ευκολότερα. Δεσμευμένος ή ελεύθερος θα έχεις ευκαιρίες για επέκταση του κοινωνικού σου κύκλου, αλλά συνάμα θα βρεθείς αντιμέτωπος με ανασφάλειες. Με τον Άρη απέναντί σου να προκαλεί εχθρότητες κι ανταγωνιστικό περιβάλλον, θα πρέπει να αναζητήσεις τη δική σου αλήθεια και να σκεφτείς τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά.

Αιγόκερως

Μέσα στον Ιούλιο, αναζητάς επιβεβαίωση μέσα από μικρά ‘αθώα φλερτ’, καθώς και μικρές δυνατότητες ανανέωσης του έρωτά σου. Ο ερωτισμός σου είναι εμφανώς αυξημένος, ενώ η Νέα Σελήνη απέναντί σου σε ωθεί προς νέα αισθηματικά ξεκινήματα. Αισθάνεσαι πιο τυχερός στα ερωτικά, αφού εμφανίζονται ευκαιρίες για νέες σχέσεις και καλλιέργεια αμοιβαίων συναισθημάτων στις υφιστάμενες. Παρ’ όλα αυτά μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Ο Ιούλιος είναι γεμάτος πάθη και ένταση, με ευκαιρίες μέσα από καβγαδάκια. Να είσαι σίγουρος πως αν κρύψεις κάποια προβλήματα της προσωπικής σου ζωής ή ερωτικής σχέσης, θα επανέλθουν… με τόκο! Αν υπάρχουν κρυφές επαφές, υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι μόνος είναι αρκετά πιθανό μία αντιπαράθεση να εξελιχθεί σε έναν έρωτα, όμως αν έχεις δεσμό πρέπει να βάλεις τέλος σε μία ελεγκτική κατάσταση από ή προς εσένα.

Ιχθύς

Τα τέλη του Ιουλίου είναι περισσότερο ευνοϊκά για τα προσωπικά σου ζητήματα, ενώ μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου πρόκειται να σου φέρει έναν δυνατό έρωτα, βασισμένο σε αμοιβαία συναισθήματα, ενώ αν τον έχεις ήδη βρει, η σταθεροποίησή του ή η απόκτηση οικογένειας είναι κάτι που θα σε παρακινήσει το σύμπαν να σκεφτείς. Υιοθετείς μια πιο πρακτική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σχέσεις ή μιλάς πιο όμορφα με τους άλλους και κατακτάς καρδιές πιο εύκολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ