Ζώδια: Η αστρολογία δείχνει τάσεις και είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου να πάει κόντρα σε αυτές τις τάσεις

Η τοξικότητα σε μια σχέση επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων πέρα από τα ζώδια, όπως η ατομική προσωπικότητα, οι εμπειρίες ζωής, η επικοινωνία και η αμοιβαία κατανόηση.

Ζώδια: Η αστρολογία δείχνει τάσεις και είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου να πάει κόντρα σε αυτές τις τάσεις
Ζώδια: Η αστρολογία δείχνει τάσεις και είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου να πάει κόντρα σε αυτές τις τάσεις

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστρολογία, υπάρχουν ορισμένοι συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται πιο πιθανό να οδηγήσουν σε τοξικές σχέσεις, λόγω των διαφορετικών στοιχείων και χαρακτηριστικών τους. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Αιγόκερως – Τοξότης: Ο Αιγόκερως είναι πειθαρχημένος, ρεαλιστής και προσανατολισμένος στην καριέρα, ενώ ο Τοξότης είναι ελεύθερος, αυθόρμητος και λάτρης της περιπέτειας. Αυτές οι διαφορές στις αξίες και τον τρόπο ζωής μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και δυσκολία στην εξεύρεση κοινών σημείων.
  • Κριός – Καρκίνος: Ο Κριός είναι παρορμητικός, ανεξάρτητος και διεκδικητικός, ενώ ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος και προσκολλημένος. Η έντονη φύση του Κριού μπορεί να πληγώσει τον Καρκίνο, ενώ η συναισθηματική ανάγκη του Καρκίνου μπορεί να πνίξει τον Κριό.
  • Ζυγός – Παρθένος: Ο Ζυγός διψά για αρμονία και ισορροπία, ενώ ο Παρθένος είναι κριτικός και τελειομανής. Η τάση του Παρθένου για ανάλυση και κριτική μπορεί να ενοχλήσει τον Ζυγό, ενώ η ανάγκη του Ζυγού για ευχαρίστηση μπορεί να φαίνεται επιφανειακή στον Παρθένο.
  • Δίδυμος – Σκορπιός: Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, ανοιχτόμυαλος και ασταθής, ενώ ο Σκορπιός είναι παθιασμένος, κτητικός και ζηλιάρης. Η επιπολαιότητα του Διδύμου μπορεί να ξυπνήσει την ανασφάλεια του Σκορπιού, ενώ η ένταση του Σκορπιού μπορεί να πνίξει τον Διδύμο.
Ζώδια: Η αστρολογία δείχνει τάσεις και είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου να πάει κόντρα σε αυτές τις τάσεις

Ακόμη μερικά παραδείγματα αταίριαστων συνδυασμών ζωδίων:

  • Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Νερό (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες): Η φωτιά είναι παθιασμένη και αυθόρμητη, ενώ το νερό είναι συναισθηματικό και εσωστρεφές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις, καθώς η φωτιά μπορεί να νιώθει ασφυκτιμένη από το νερό και το νερό μπορεί να νιώθει πληγωμένο από τη φωτιά.
  • Γη (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και Αέρας (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): Η γη είναι πρακτική και σταθερή, ενώ ο αέρας είναι ιδεαλιστικός και ευέλικτος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, καθώς η γη μπορεί να δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον αέρα και ο αέρας μπορεί να βαρεθεί από την πρακτικότητα της γης.
  • Φωτιά και Γη: Η φωτιά είναι παθιασμένη και αυθόρμητη, ενώ η γη είναι πρακτική και σταθερή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις, καθώς η φωτιά μπορεί να νιώθει ασφυκτιμένη από τη γη και η γη μπορεί να νιώθει πληγωμένη από τη φωτιά.
  • Νερό και Αέρας: Το νερό είναι συναισθηματικό και εσωστρεφές, ενώ ο αέρας είναι ιδεαλιστικός και ευέλικτος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, καθώς το νερό μπορεί να δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον αέρα και ο αέρας μπορεί να βαρεθεί από το συναισθηματισμό του νερού.

Είναι σημαντικό να γνωρίσετε καλά το άτομο που σας ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το ζώδιό του, πριν βγάλετε συμπεράσματα για τη συμβατότητά σας.

Η αστρολογία δείχνει τάσεις και είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου να πάει κόντρα σε αυτές τις τάσεις. Για αυτό και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αταίριαστων ζωδίων που έχουν μακροχρόνιες και ευτυχισμένες σχέσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή τα άτομα αυτά έχουν βρει τρόπους να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να χτίσουν μια ισχυρή σχέση βασισμένη στην αγάπη, τον σεβασμό και την κατανόηση.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ