Κριός
Ο Δίας φεύγει σήμερα από το ζώδιο σου και ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των χρημάτων και των αξιών σου, όπου θα παραμείνει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Η κερδοσκοπική σου δύναμη αυξάνεται και μπορούν να ανοίξουν νέοι δρόμοι για να κερδίσεις χρήματα την επόμενη περίοδο ή για να βιώσεις μια υπέροχη αίσθηση αφθονίας. Θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για τις προσπάθειες και επιδιώξεις που περιλαμβάνουν ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πιθανότατα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τους υλικούς πόρους σου. Επίσης σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου δίνοντας σου μια συναισθηματική ώθηση.

Ταύρος
Ξεκινώντας από σήμερα και για λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σου και έρχεται ως μια ισχυρή ώθηση. Αυτός ο κύκλος σε βοηθά να χτίσεις αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία. Η εικόνα σου βελτιώνεται σημαντικά και εμπνέεις απίστευτη ζεστασιά -οι άλλοι απολαμβάνουν το να βρίσκονται κοντά σου. Αυτή η διέλευση έρχεται μόνο κάθε δώδεκα χρόνια και σε βγάζει από το καβούκι σου. Είναι καιρός να κυνηγήσεις τα όνειρα και τα προσωπικά σχέδια σου. Αναζητάς μια νέα αρχή και την απελευθέρωση από προηγουμένως περιοριστικές, άκαμπτες ή αποπνικτικές συνθήκες.

Δίδυμοι
Ο Δίας μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου και θα μείνει εκεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Είναι μια περίοδος ουσιαστικής εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης καθώς δημιουργείς μια βαθύτερη σύνδεση με τη διαίσθηση σου. Θα αποκτήσεις μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου. Η ανακάλυψη ανεκμετάλλευτων πόρων είναι πολύ ισχυρή. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει περισσότερη χαρά στον ιδιωτικό σου κόσμο και στις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για να αποκτήσεις περισσότερη ηρεμία, να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου και να υποστηρίξεις τους άλλους ή να κάνεις καλές πράξεις.

Καρκίνος
Ο Δίας ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου σήμερα και είναι για σένα μια συναρπαστική κίνηση. Ο Δίας φέρνει οφέλη και αυξημένη χαρά. Ευνοεί τις φιλίες σου, τις ομαδικές δραστηριότητες και τις καινούριες ιδέες. Αυτή είναι η στιγμή για να κινητοποιηθείς, να οργανώσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους ευτυχίας σου. Οι φίλοι λειτουργούν βοηθητικά και υποστηρικτικά. Είσαι πιο πρόθυμη να προσεγγίσεις, να συμμετάσχεις σε ομάδες και να συνδεθείς με συνεργάτες. Οι επιθυμίες και οι στόχοι σου βρίσκονται σε υψηλή εστίαση και η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται.

Λέων
Ο Δίας ξεκινά σήμερα τη μετάβαση του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη σου στις επαγγελματικές σου προσπάθειες, τις επιδόσεις και την ικανότητα σου να ηγηθείς. Η κατάσταση και η αναγνώριση σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Μπορεί τώρα να έρθει μια προαγωγή ή νέες ευκαιρίες. Για κάποιους θα μπορούσε να υπάρξει μια σημαντική κατάληξη, όπως ένα δίπλωμα, ένα βραβείο ή η πρόοδος ενός μακροπρόθεσμου έργου. Οι άνθρωποι με εξουσία τείνουν να βλέπουν τις δυνατότητες σου περισσότερο από ποτέ. Είναι καιρός να βγάλεις τον εαυτό σου με σιγουριά εκεί έξω, με τον Δία στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη.

Παρθένος
Ο Δίας ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα και αυτή η τυχερή διέλευση θα διαρκέσει έως τις 25/5/2024. Σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να επεκτείνεις τα ενδιαφέροντα σου. Είναι επίσης πιο εύκολη η καθημερινότητα σου, καθώς ξεπερνάς ευκολότερα μικρά προβλήματα και βάζεις τα πράγματα στη θέση τους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για τις σπουδές και τα ενδιαφέροντα σου. Ο Δίας σε βάζει σε μια πιο στοχαστική φάση και έναν πιο εξωστρεφή, ενεργό και αυθόρμητο κύκλο. Οι θετικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σου και διευρύνουν το μυαλό σου εμφανίζονται πιο δυνατά.

Ζυγός
Ο Δίας μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και είναι ένας υπέροχος κύκλος για οικονομικές βελτιώσεις. Αυξημένα οφέλη μπορεί να προκύψουν μέσω άλλων και μπορεί να συνδυάσεις τα ταλέντα σου με κάποιον και να εργαστείτε μαζί για έναν σημαντικό στόχο. Την επόμενη περίοδο, ο Δίας φέρνει τα δώρα της εμπιστοσύνης και του θάρρους στον ιδιωτικό κόσμο σου. Η σχέση με τον εαυτό σου και με τον σύντροφο σου ευνοείται, καθώς κατανοείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και αγκαλιάζεις τα πιο κρυμμένα στοιχεία του εαυτού σου.

Σκορπιός
Ξεκινώντας από σήμερα και για περισσότερο από ένα χρόνο, ο Δίας διέρχεται από το αντίπαλο ζώδιο στον τομέα της συνεργασίας σου. Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνάψεις ή να ενισχύσεις μια σημαντική συνεργασία, αλλά και για να μάθεις περισσότερα για τις ανάγκες των σχέσεων σου. Αυτός ο τομέας του ηλιακού χάρτη σου ήταν κάπως ασταθής τα τελευταία χρόνια και τώρα είσαι σε θέση να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Θα υπάρξουν ευνοϊκά νομικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ή σε διαπραγματεύσεις που βοηθούν στον τερματισμό των συγκρούσεων.

Τοξότης
Ο Δίας ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, όπου θα επηρεάσει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Την επόμενη περίοδο θα είσαι πιο περήφανη και θα βρεις περισσότερη χαρά στη δουλειά που κάνεις ή στις καθημερινές σου ρουτίνες. Εάν ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή θέλεις να αλλάξεις, τώρα είναι μια καλή στιγμή να κινητοποιηθείς. Η αυξημένη πίστη και η αισιοδοξία μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις νέο νόημα στα καθήκοντα σου.

Αιγόκερος
Ο Δίας κινείται στον τομέα της χαράς σου σήμερα και είναι μια υπέροχη ώθηση. Αυτή η μακροπρόθεσμη διέλευση είναι ισχυρή για να σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τον εαυτό σου ελεύθερα. Μέχρι τις 25/5/2024 θα βρεις νέα κανάλια ευχαρίστησης, ρομαντισμού ή διασκέδασης. Θα έρθεις σε επαφή με μια επιθυμία σου ή θα ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον που μπορεί να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου για κάποιο χρονικό διάστημα στο μέλλον. Βελτιώσεις σε τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα του ηλιακού χάρτη σου είναι πιθανές. Με λίγα λόγια ξεκινά μια γόνιμη περίοδος σε πολλά επίπεδα.

Υδροχόος
Ο Δίας κατευθύνεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου όπου και θα μείνει για περισσότερο από ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορείς να δοκιμάσεις μερικές ωραίες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τους δεσμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να βελτιώσεις ή να επεκτείνεις το σπίτι. Οι εσωτερικές και προσωπικές εμπειρίες έχουν πολύ μεγαλύτερη ελκυστικότητα από τις εγκόσμιες αναζητήσεις τώρα. Θα χτίσεις επίσης τη συναισθηματική βάση σου και θα προσπαθήσεις για ένα γενικό αίσθημα άνεσης και συγκέντρωσης.

Ιχθείς
Ξεκινώντας από σήμερα και για πάνω από ένα χρόνο, ο Δίας διέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου και εναρμονίζεται με το ζώδιο σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις νέα πράγματα, να αναπτύξεις δεξιότητες, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Νέες ιδέες και έργα σε ενθουσιάζουν και προκύπτουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρήσιμης διέλευσης στοχεύεις να φτάσεις ψηλά έργα γραφής ή ομιλίας. Οι σχέσεις βελτιώνονται.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ