Κριός
Ο Άρης, ο πλανητικός σου κυβερνήτης, στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα μετά από πάνω από δυο μήνες ανάδρομης κίνησης. Με αυτήν την αλλαγή κατεύθυνσης η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται. Είναι ένα σημείο καμπής για την ενέργεια και τις επιθυμίες σου. Τις επόμενες εβδομάδες διορθώνεις πιο ενεργά προβληματικές περιοχές. Οι πιέσεις μειώνονται καθώς δίνεις λιγότερη προσοχή σε αυτά που λένε και κάνουν οι άλλοι. Πάρε τα πράγματα αργά αλλά σταθερά κι αν μετανιώνεις για πρόσφατες αποφάσεις, δούλεψε για να τις διορθώσεις με ένα βήμα τη φορά.

Ταύρος
Μπορείς να περιμένεις μια ισχυρότερη κατανόηση των ταλέντων, των περιουσιακών στοιχείων και της κατάστασης των χρημάτων σου, καθώς προχωράς με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη σήμερα. Θα δεις περισσότερη πρόοδο με τα οικονομικά και τις προσπάθειες σου να κερδίσεις χρήματα και θα έχεις καλύτερη διαχείριση των προτεραιοτήτων σου. Ο ενθουσιασμός κινείται ανοδικά. Μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη σε χρηματοοικονομικούς και επιχειρηματικούς τομείς τις επόμενες εβδομάδες. Αν και πιθανότατα επωφελήθηκες από την πρόσφατη επιβράδυνση είσαι πλέον πιο προσανατολισμένη στο μέλλον, άμεση και αυθόρμητη ειδικά σε θέματα χρημάτων, ταλέντων και πόρων.

Δίδυμοι
Ο Άρης που αυτήν τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο σου τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα. Αυτός ο κύκλος ήταν κρίσιμος για να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες που αποτελούν αντικείμενο αναθεώρησης με τον ανάδρομο Άρη από τα τέλη Οκτωβρίου. Από τώρα και στο εξής τα επίπεδα ενέργειας και κινήτρων σου αυξάνονται. Οι πρόσφατες προσωπικές προκλήσεις και απογοητεύσεις θα εξαφανιστούν και μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο οι αποφάσεις σου δεν χρειάζεται να πιέζονται με τον πλανητικό σου κυβερνήτη Ερμή να κινείται ακόμα ανάδρομα.

Καρκίνος
Ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα και με αυτήν τη μετατόπιση είσαι διατεθειμένη να συγχωρήσεις. Ο Άρης θα παραμείνει στο παρασκήνιο του ηλιακού σου χάρτη κατευθύνοντας την προσοχή σου στα παρασκήνια για λίγο ακόμη και είναι λογικό για να επαναπροσδιοριστείς. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σου στις 25/3 οπότε δρομολόγησε τα σχέδια σου και προώθησε τα για καλύτερα αποτελέσματα. Μέχρι τότε περιποιήσου τις πληγές σου και ξεκουράσου. Πάρε αποφάσεις αργά και σήμερα μπορείς να ερευνήσεις, να παρατηρήσεις και να κατανοήσεις.

Λέων
Ο Άρης στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα μετά από ανάδρομη κίνηση που ξεκίνησε στα τέλη Οκτώβρη. Όσο ήταν ανάδρομος θα μπορούσε να υπάρξει μια απογοήτευση με τους στόχους ή τα όνειρα σου που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Οι μελέτες και τα σχέδια σου όμως το επόμενο διάστημα εξελίσσονται. Οι φιλίες εξομαλύνονται και οι συναισθηματικές επιπλοκές λύνονται. Σταδιακά θα ανεφοδιαστείς με αρκετή ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να επιδιώξεις νέες εμπειρίες. Είναι καλύτερο να μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα, όμως αργά και σταθερά τα σχέδια σου πραγματοποιούνται.

Παρθένος
Ο Άρης τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη αλλαγή στην εμπιστοσύνη που έχεις στους στόχους, την καριέρα, την υποστήριξη και τις πρακτικές υποθέσεις σου. Το που πηγαίνεις με λίγα λόγια γίνεται πιο ξεκάθαρο. Όπου πρόσφατα υπήρξε συναισθηματική απόσταση τώρα θα υπάρξει περισσότερη αμεσότητα. Προς το παρόν ωστόσο είναι καλύτερο να χαλαρώσεις μέσω αυτής της μετάβασης και να μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Σκέψου επίσης ότι και ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρις τις 18.

Ζυγός
Με τον Άρη να στρέφεται σε ορθή πορεία από σήμερα γίνεσαι πιο σίγουρη για αυτό που θέλεις. Μπορείς να καταβάλλεις λιγότερη προσπάθεια για να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν, να δουν και να υποστηρίξουν εσένα και τις ιδέες σου. Μπορεί να υπάρξει μια καμπή ή μια κίνηση προς τα εμπρός για μελέτες, έργα, εκδοτικές προσπάθειες, νομικές υποθέσεις ή μια εταιρική σχέση. Τα θάρρος, η αυτοπεποίθηση και η διαύγεια επιστρέφουν. Τα έργα και τα προσωπικά ενδιαφέροντα μπορούν να φέρουν μεγαλύτερες ανταμοιβές. Θα διαπιστώσεις ότι η πίεση μειώνεται καθώς οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πιο άμεσα.

Σκορπιός
Όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος, γιατί από σήμερα στρέφεται σε ορθή πορεία, ίσως είχες βιώσει απογοητεύσεις και βαθιά θαμμένα πράγματα. Στην ιδανική περίπτωση έχεις βρει καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση της ζωής σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι ανάδρομοι έχουν να κάνουν με μια δεύτερη ματιά στα πράγματα και αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ή μια μεταμφίεση. Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες είσαι πιο ξεκάθαρη σχετικά με το τι θέλεις και δεν αισθάνεσαι τόσο βασανισμένη ή δεμένη με το παρελθόν σου. Αν και δεν είναι ακόμα η ώρα για τολμηρές κινήσεις, ήδη νιώθεις καλύτερα.

Τοξότης
Ο Άρης τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Οι συναλλαγές με άλλους μπορεί να μην ήταν ξεκάθαρες με τον Άρη ανάδρομο στον τομέα συνεργασίας σου από τα τέλη Οκτωβρίου. Επιπλέον η υποστήριξη στις προσωπικές σου προσπάθειες δεν ήταν στο αποκορύφωμα της, αλλά τώρα που ο Άρης είναι άμεσος η δυναμική των σχέσεων εξομαλύνεται και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Νιώθεις ότι μπορείς πραγματικά να αρχίσεις να προχωράς προς τα εμπρός. Έχεις περισσότερη σαφήνεια στην ερωτική σου ζωή και οι σχέσεις ανακτούν τη δύναμη τους.

Αιγόκερος
Ο Άρης στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα -μετά από περισσότερους από δυο μήνες ανάδρομης κίνησης- και αρχίζεις να βλέπεις ανταμοιβές για τις προσπάθειες σου. Οι εργασιακές επιπλοκές τείνουν να εξαφανίζονται καθώς προχωράς. Έχεις την ενέργεια να εργαστείς πιο σκληρά για τα πράγματα που αγαπάς ή να επικεντρωθείς περισσότερο στους στόχους ευεξίας σου με πρόσθετη αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Σπίτι και οικογενειακά θέματα αρχίζουν επίσης να σημειώνουν κάποια πρόοδο. Σύντομα θα είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να αναλάβεις δράση, αν και είναι καλύτερο προς το παρόν να λάβεις υπόψη σου την ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 18.

Υδροχόος
Η κίνηση προς τα εμπρός με σχέδια ή νέα ξεκινήματα που περιμένεις ξεκινά τώρα που ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 18 αλλά συγκεντρώνεις τα κίνητρα και ανακτάς τη διαύγεια που προέρχεται ώστε να γνωρίζεις τι θέλεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα απολαύσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, προσωπικό μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση. Στην ιδανική περίπτωση έχεις ανακαλύψει τομείς όπου η προσέγγιση και οι μέθοδοι σου χρειάζονται βελτίωση και τώρα είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές.

Ιχθείς
Ο Άρης στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα και αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης οδηγεί προς τα εμπρός θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, την οικογένεια, τα οικιακά θέματα και τα προσωπικά σου ταλέντα. Στην ιδανική περίπτωση οι καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς τις τελευταίες εβδομάδες οδηγούν σε αλλαγή κατεύθυνσης που σε βοηθά να κατανοήσεις την κατάσταση και τις επιθυμίες σου πιο καθαρά. Τώρα έχεις περισσότερο συναισθηματικό καύσιμο για να απολαύσεις και να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Ωστόσο δεν χρειάζεται να βιαστείς καθώς συμβαίνει αυτή η μετατόπιση, αφού έχουμε και τον ανάδρομο Ερμής μέχρι τις 18.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ