Η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί να κάνει τις συνομιλίες και τα λόγια μας σκληρά και απότομα, ωστόσο ευνοεί στην επίτευξη σημαντικών στόχων, ειδικά για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποφασίζεις σύνεση, ώστε να διορθώσεις λάθη από τα παλιά! Καταφέρνεις και απαλλάσσεσαι από κακώς κείμενα και να ξεπεράσεις δυσκολίες και εμπόδια που υπήρχαν από το παρελθόν! Οι συγκυρίες και οι εξελίξεις την σημερινή ημέρα, θα βελτιώσουν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Ταύρος
Θα καταφέρεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την τυχερή για εσένα Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να αυξήσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή! Οφείλεις να στρέψεις την προσοχή σου στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις την σημερινή ημέρα και αναγνωρίζεις παγίδες, τις οποίες προλαβαίνεις και γλιτώνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, με την βοήθεια της τύχης!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να σε κάνει ιδιαίτερα ευφυή, διορατικό και αποσασιστικό! Έτσι, καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους, επιθυμίες και σκοπούς, καταφέρνεις να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός στις κοινωνικές εκτιμήσεις σου, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις λάθος συμπεράσματα, ούτε κάποιος να μπορέσει να σε ξεγελάσει από τον περίγυρό σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η όψη Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε εξυπρετεί με διάφορους τρόπους, ώστε να προσγειωθείς, να είσαι πιο αποφασιστικός, ώριμα και προσγειωμένα δυναμικός και να ξέρεις να ακούς και να αντιλαμβάνεσαι πλήρως, τι ακριβώς λέει ο συνομιλητής σου! Πείθεις τους γύρω σου για αυτό που θες και θα μπορέσεις σίγουρα να γλιτώσεις λεκτικές γκάφες! Η όψη αυτή, υπόσχεται βελτίωση και εξομάλυνση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σοβαρεύεσαι και φροντίζεις επιμελώς τα αυξημένα σου καθήκοντα, εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου, ιδίως αν προέρχονται από το παρελθόν! Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σου προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες να πετύχεις στόχους, εμπράκτως! Βάζεις σε τάξη τις δουλειές σου, που απαιτούν άμεσα διεκπεραίωση και τακτοποίηση!

Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, θα σου προσφέρει διασκέδαση, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την φλογερή προσωπικότητα και την λάμψη σου! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου, με ευκολία και πραγματικά θα αισθανθείς πρωταγωνιστής! Καταφέρνεις να κατακτήσεις πολλούς μεγαλεπήβολους στόχους!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, είσαι ιδιαίτερα ικανός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδιαίτερα στο συγγενικό σου περιβάλλον! Ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σου συναναστροφές και αν επιστρατεύσεις την λογική και την ωριμότητα σου, θα πάρεις ορθές και προσγειωμένες αποφάσεις, όσον αφορά το σπίτι σου! Επίσης, έχεις εύνοια σήμερα, αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα νιώσεις πιο δυνατός και αποφασισμένος πλέον, για να πραγματοποιήσεις τις αλλαγή που επιθυμείς καιρό τώρα! Η όψη θα σε βοηθήσεις να σκεφτείς σωστά πριν πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι ιδιαίτερα θετικά τα νέα, την σημερινή ημέρα, όσον αφορά τις μετακινήσεις σου, αλλά και τις συζητήσεις σου!

Τοξότης

Σήμερα, λόγω της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα αισθανθείς πραγματικά την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, τα υλικά σου αγαθά, αλλά και τις αξίες σού! Με τον τρόπο αυτό, θα πλησιάσεις ακόμα πιο πολύ τους στόχους σου, αγαπητέ Τοξότη! Ξεπερνάς αρκετά προβλήματα σε κάθε είδους επαφές και σχέσεις, απλά χρησιμοποιώντας τα πλούσια εκφραστικά σου ταλέντα!
Αιγκόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα έχεις μία χαρμόσυνη, δυναμική και διαφορετική απ’ότι συνήθως, διάθεση, σε ο,τιδήποτε κι αν κάνεις τώρα! Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σου δίνει ισχύ, αλλά και μπόλικο κέφι! Έχεις ποικίλες ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν! Επιπλέον σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα από παλαιά και να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει ορισμένες αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, για να σε ωφελήσουν και κυρίως να εξυπηρετήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου και τις ιδέες που επιθυμείς να υλοποιήσεις! Οι προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα σου, ανταμείβονται με επιτυχία!

Ιχθύς

Με την σημερινή Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα φίλε Ιχθύ, ενισχύεις συναισθηματικά και δυναμικά, τις συναναστροφές σου με τους φίλους σου, περνάς υπέροχα μαζί τους, αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό τους, αφού με την βοήθεια, τις συμβουλές και την έμπρακτη στήριξη τους, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Τα σχέδια και τα όνειρα που εδώ και καιρό θες να υλοποιηθούν, επιτέλους πραγματοποιούνται, αφού η ενισχυμένη σου τύχη, αλλά και οι σύμμαχοι σου, σου δίνουν άπειρες ευκαιρίες να το πετύχεις!
Πηγή: oroskopos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ