Κριός
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Κριέ, μπορείς την σημερινή ημέρα να αναμένεις μόνο θετικά γεγονότα, εκπλήξεις και ανανεωτικές συγκυρίες στο φιλικό σου κύκλο, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους. Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν εμπράκτως, αλλά και με συμβουλές και σου αποφέρουν σπουδαία οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγαλεπήβολα όνειρα και τα σημαντικά σχέδια σου!

Ταύρος
Καλό Μήνα! Φίλε Ταύρε, θετικές και ωφέλιμες εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σπουδαίους τομείς της ζωής σου με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις με πράξεις, αλλά και λέξεις, πως ο κοινωνικός σου περίγυρος, πραγματικά σε σέβεται και σε θαυμάζει για αυτό που πραγματικά είσαι, αναγνωρίζοντας την αξία σου!

Δίδυμος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σου δίνει μπόλικη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναναστροφές, συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς και πάλι, να ταξιδέψεις, να περάσεις ωραία και να διασκεδάσεις στο έπακρο!

Καρκίνος
Καλό Μήνα! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Καρκίνε σήμερα, κυρίως όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που θες να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σε ενδυναμώσει εσωτερικά, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις, όπως και σε όποια διεκδίκηση προχωρήσεις! Μπορείς να εκπληρώσεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες και να εκμεταλλευτείς την ισχυρή σου διορατικότητα!

Λέων
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σε ωθήσει την σημερινή ημέρα σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και εποικοδομητικές αποφάσεις και δράσεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, που θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητα σου και τις συναναστροφές σου! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις λύσεις, δυνατότητες και πολλές ευκαιρίες για κάθε εκκρεμότητα που έχεις.

Παρθένος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σου φέρουν επιτυχία και εύνοια στην ζωή σου και θα γλυκάνουν με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα μπορέσεις να κάνεις θετικές κινήσεις την σημερινή ημέρα και όλες οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες σου θα διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, είναι η ιδανική ημέρα, για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Ζυγός
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σου προσφέρει δημιουργικότητα και γοητευτική λάμψη! Μπορείς πλέον, να κατακτήσεις κάθε σου μεγάλο στόχο, αφού η τύχη είναι στο πλευρό σου! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, περνάς υπέροχα, ανανεώνεσαι και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη και την δημοτικότητα σου, με ποικίλους τρόπους!

Σκορπιός
Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Ώρα να τακτοποιήσεις τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος!

Τοξότης
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Τοξότη, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Επίσης, οποιαδήποτε μετακίνηση σου σήμερα, στέφεται με επιτυχία και την απολαμβάνεις!

Αιγόκερος
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, πιο εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Προσοχή μόνο στην τάση σου για δογματική συμπεριφορά και ξεροκεφαλιά!

Ιχθύς
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις άμεσα! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ