Με τη νέα εβδομάδα περνάμε σε μια νέα φάση, όπου οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται και μπαίνουν σε νέες βάσεις.

Με την Αφροδίτη στον Αφροδίτη, κάποια ζώδια θα δουν σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά τους, άλλοι στα επαγγελματικά τους. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν στα ζώδια και τα διαβάζουν κάθε μέρα, για να δουν τι τους επιφυλάσσουν τα άστρα.

Ωστόσο, ακόμη και αν είστε από τους δύσπιστους, που ισχυρίζονται ότι δεν εμπιστεύονται καθόλου τις προβλέψεις, σίγουρα θα ρίχνετε έστω μια ματιά σε όσα οι πλανήτες μας επιφυλάσσουν κάθε εβδομάδα.

Κριός

Η καριέρα παίρνει τα πάνω της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω γι’ αυτό τίναξε από πάνω σου αυτήν τη σκόνη της ηττοπάθειας και πήγαινε αποφασιστικά να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Δεν βοηθά να κάνεις ένα βήμα μπροστά και πέντε πίσω. Το σοφό σύμπαν σου λέει ότι έχεις προετοιμαστεί καιρό για αυτά που επιθυμείς και πρέπει να βρεις το θάρρος να τα ζητήσεις. Να θυμάσαι ότι ο τολμών, τουλάχιστον εννέα φορές στις δέκα, νικά. Είναι άσκοπο να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και να σκέφτεσαι τι θα γινόταν «αν». Στις 6/11 ο Ερμής από τον Σκορπιό μαζί με τον Άρη κάνουν την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι, που σημαίνει ρίξε τους τόνους -κυρίως στα αισθηματικά, αν δεν θέλεις φασαρίες στον χειμώνα που έρχεται. Η διπλωματία δεν είναι μόνο χρυσή οδός, για σένα, αυτήν την εβδομάδα, είναι η μόνη οδός (μην το ξεχάσεις)

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείς τους βυθούς που κουβαλάς. Είναι μια εβδομάδα που θα σκέφτεσαι το Πυθαγόρειο θεώρημα πολλές φορές. «Τι έκανα, τι δεν έκανα, τι θα μπορούσα να κάνω και δεν το έκανα» θα αναλογίζεις. Και σε όλα αυτά παίζει ρόλο η αντίθεση του Ουρανού. Η Αφροδίτη όμως μπήκε στις 5/11 στον Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι τον Μάρτιο και από τη θέση αυτή μπορούμε να μιλάμε για μια νέα εποχή. Θα αρχίσεις σιγά-σιγά να συνδέεσαι με τις Ταυρίσιες σου ποιότητες, θα αναζητάς απολαύσεις και ταξίδια, κάποια ζώδια ίσως σε πουν και εγωιστή, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις απερίσπαστη στα θέλω σου, γιατί μόνο στο μονοπάτι του «θέλω» θα νιώσεις ποια πραγματικά είσαι και τι χρειάζεσαι.

Δίδυμος 

Αυτή την εβδομάδα ίσως αισθανθείς μια μικρή μελαγχολία και ότι όλα είναι μάταια. Η αντίθεση του Ουρανού βγάζει κάτι γκρίζο στη διάθεσή σου. Μη δώσεις πολύ σημασία και μην υπερκαλύψεις. Το σοφό σύμπαν σου λέει κάθε φορά που σε πιάνουν οι μαύρες σου να αντικαταστήσεις τις μολυσμένες σκέψεις με χαρούμενες και βάλε στη λίστα σου περισσότερα πράγματα από αυτά που σε ευχαριστούν. Η Αφροδίτη μπήκε ήδη στον Αιγόκερω και είναι θέση που ευνοεί. Μια καινούργια σχέση; Όρεξη να ξεσκονίσεις τη σχέση που έχεις παραμελήσει; Πάντως η τύχη είναι εδώ, αρκεί να έχεις τα μάτια να την εντοπίσεις. Στις 6/11 ο Ερμής στο Σκορπιό φέρνει τις φιλοδοξίες σου πιο κοντά. Τι πρέπει να κάνεις; Να μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια.

Καρκίνος 

Μην αφήνεις να σου στραγγίζουν το «είναι». Αυτό δεν λέγεται αγάπη αυτό είναι εκμετάλλευση. Ο άλλος πρέπει να δει το μεγαλείο σου και να θέλει να σε ανυψώσει και άλλο. Μην αφήνεις να σε κακομεταχειρίζονται. Η Λουίζ Χέυ έλεγε «Ο καλύτερος τρόπος να αλλάξουν οι άλλοι είναι να αλλάξεις εσύ». Το σώμα είναι το σπίτι σου. Φρόντισε το σώμα, την υγεία σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 σου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να μετακινηθείς από τα βαλτωμένα σου. Κάνε ένα πρώτο βήμα, αλλά στη σωστή κατεύθυνση. Τουτέστιν, μην περιμένεις το χθες να σου φέρει το αύριο. Το αύριο θα έρθει από τη σημερινή επιλογή σου να πας παραπέρα, να εξελιχθείς και να επενδύσεις σε κάτι ολοκαίνουργιο.

Λέων

Όλα όσα χρειάζεσαι υπάρχουν ήδη μέσα σου. Η εβδομάδα αστρολογικά σου λέει «μην το ψάχνεις έξω, αναζήτησε τις σημαντικές ποιότητες και τις χειρολαβές μέσα στον εαυτό σου». Φρόντισε ψυχή και σώμα. Μην παραμελείς την υγεία σου, φτιάξε τη φυσική σου κατάσταση. Άκουσε τις βαθύτερες ανάγκες σου. Είναι το ιδανικό διάστημα για να αρχίσεις όλα αυτά που επιθυμείς, αλλά όλο τα σπρώχνεις για αύριο -από μια αναβλητικότητα από την οποία τελικά εσύ βγαίνεις χαμένη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 φέρνει ευκαιρίες και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σου. Τα πράγματα θα έρθουν ξαφνικά και καταλυτικά από εκεί που δεν το περίμενες. Και τι κάνουμε όταν το θαύμα καραδοκεί; Είμαστε γελαστοί ευχάριστοι και όχι μουρτζούφληδες και μέσα στη γκρίνια. Κατανοητό;

Παρθένος 

Η ψυχή σου δεν θα βρει ανακούφιση μόνο από αυτά που επιτυγχάνεις, αλλά να της δώσεις και τις ανάσες που χρειάζεται. Η εβδομάδα σου λέει τιθάσευσε λίγο το προβάδισμα και μείνε λίγο να ακούσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, που συστηματικά τις παραμελείς. Κάνε διαλογισμό, γιόγκα, αρωματικά αφρόλουτρα, βόλτες στη φύση. Αγκάλιασε σαν την Αμπράμοβιτς ένα δέντρο. Τουτέστιν, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις για να αποφορτιστείς άλλα κάνε το… Έχει μεγάλη σημασία να τραβήξεις την πρίζα από τις δεκάδες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να συνειδητοποιήσεις τι είναι τελικά αυτό που χρειάζεσαι. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει για σένα. Μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που θα σου δώσει γαλήνη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5 του μήνα έρχεται και θα μείνει μέχρι τον Μάρτιο, κάνοντάς σου τις συμπαντικές πλάτες που χρειάζεσαι. Τώρα είναι η στιγμή για μια συναρπαστική γνωριμία, για να κανονίσεις το ταξίδι που καιρό σχεδιάζεις στο μυαλό σου και, γιατί όχι, τώρα είναι το διάστημα να αλλάξει η σχέση σου πίστεψε για να την επισημοποιήσεις.

Ζυγός 

Επιτέλους, νιώθεις σαν να σου έβαλαν ροδάκια και όλα να τσουλάνε. Ιδανική εβδομάδα για να προωθήσεις σχέδια, να στείλεις βιογραφικό, να κάνεις συναντήσεις. Το σοφό σύμπαν σου λέει μην μένεις με σταυρωμένα χέρια, τώρα είναι η στιγμή, ούτε αύριο ούτε σε ένα μήνα, άλλα τώρα. Ενεργοποίησε τη δημιουργικότητά σου και βάλε το έξυπνο μυαλό σου να σκεφτεί κατεύθυνση, γιατί από τη μια θες να πας παραπέρα, από την άλλη σε πιάνει η ζυγίσια σου αναβλητικότητα και ένας φόβος να επιτυχείς, που σε κρατάει ακινητοποιημένη, να κάνεις αναθυμιάσεις πάνω από τα γνώριμα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 είναι σαν να σε γαληνεύει και να σου χαϊδεύει στοργικά τα μαλλιά. Η καρδιά θα πάει στη θέση της αρκεί να μην παλαντζάρεις φοβικά από τη μια κατάσταση στην άλλη. Αυτό το διάστημα ανταμοιβή θα έχουν όσοι δείξουν ότι το ιδρώνουν στο γήπεδο το φανελάκι και είναι έτοιμοι να βάλουν γκολ.

Σκορπιός

Δούλεψες πολύ σκληρά, τώρα κατέβασε ρυθμούς και απόλαυσε τη θέα και απόλαυσε τον εαυτό σου απαλλαγμένο από τα φορτικά πρέπει. Η εβδομάδα σου λέει σταμάτα να’ σαι αυστηρή με τον εαυτό και έτοιμη να σε μαστιγώσεις. Με Άρη και τον Ερμή από τις 6/11 στο ζώδιο σου τα πράγματα επιτέλους θα «πηγαίνουν», χωρίς να χρειάζεται να φτύσεις αίμα. Δηλαδή, όσο πιο ήρεμη είσαι και στο κέντρο σου, τόσο περισσότερο θα βλέπεις τα πράγματα να «πηγαίνουν». Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5 του μήνα φέρνει στις σχέσεις κάτι πιο «γλυκόπιοτο», κάτι πιο αρμονικό. Δεν θα έχεις την ανάγκη να είσαι τόσο αιχμηρή σαν να έχουν στρογγυλέψει οι προεξοχές σου. Επίσης ιδανικό διάστημα για καινούργιες γνωριμίες. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, λοιπόν. Βγες πέρασε καλά και δείξε σε όλους ότι, όταν ο Σκόρπιος το αποφασίσει, κινεί και βράχους.

Τοξότης

Αν περιμένεις να πάρεις από τους άλλους την επιβεβαίωση, ίσως χρειαστεί να περιμένεις καιρό. Τώρα είναι η στιγμή να δώσεις αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου και να τον ταΐσεις και πνευματικά και να δώσεις στο σώμα σου άσκηση θαλπωρή και τη σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Πως θα γίνει αυτό; Κάνοντας περισσότερα πράγματα από αυτά που σε ευχαριστούν. Θυμήσου, Τοξότη, τον δεκάλογο της χαράς σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω οι καλές ημέρες είναι εδώ. Σιγά σιγά τα σχήματα θα ξεκαθαρίσουν και θα ξέρεις με σαφήνεια ποια κατεύθυνση θα θέλεις να ακολουθήσεις. Και στα αισθηματικά έρχονται αλλαγές, που σημαίνει καθάρισε επιμελώς το σπίτι-εαυτός πριν έρθει ο μουσαφίρης.

Αιγόκερως

Αυτή η βδομάδα σου ζητά να σε κακομάθεις -ναι, όπως το ακούς, να σε κακομάθεις να σου κάνεις τα χατίρια, να σε κανακέψεις και να κάνεις περισσότερα από εκείνα τα πράγματα που φτιάχνουν τη διάθεση. Η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιό σου από τις 5.11 και θα μείνει μέχρι 6/3 και μπορείς να καθίσεις βολικά στον καναπέ και να απολαύσεις τη συγκομιδή των κόπων σου. Ναι, ταλαιπωρήθηκες, μόχθησες, όμως οι καλές μέρες είναι εδώ και μπορείς να διεκδικήσεις όσα χρειάζεσαι και όσα ονειρεύεσαι, αρκεί να έχεις το θάρρος να ακούσεις την καρδιά σου και να πας εκεί που θέλει εκείνη και όχι η τετράγωνη λογική σου. Επένδυσε στο συναίσθημα και δώσε επιτέλους στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεσαι πέρα από τα πρέπει και τις δεσμεύσεις που βάζεις από φόβο μη χάσεις το comfort zone και τη σιγουριά σου. Να θυμάσαι, αυτό το διάστημα μόνο ο τολμών νικά.

Υδροχόος 

Είναι σαν να σου έδωσε την κλωτσιά που χρειαζόσουν για να πάρεις μπροστά. Καιρό το λιβανίζεις, όμως ήρθε η στιγμή να παίξεις μπάλα και να δείξεις τελικά τι μπορείς να κάνεις εντός γηπέδου. Το σοφό σύμπαν σου λέει σταμάτα να γκρινιάζεις, δεν περνάς μόνο εσύ βάσανα αλλά και οι γύρω σου, μην παίρνεις τίποτα προσωπικά και κόψε επιτέλους την γκρίνια. Αν θέλεις να προχωρήσεις και να δεις προκοπή, πρέπει να σφίξεις τη γροθιά αποφασιστικά και να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά να κάνεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει εύνοια στα αισθηματικά και κάνει τις «αιχμηρές» σχέσεις πιο στρογγυλές. Τουτέστιν, θέριεψε στα επαγγελματικά, γλύκανε στα αισθηματικά και κάνε πιρουέτες χαράς στον ελεύθερο χρόνο σου.

Ιχθύς

Μια χαρούμενη βδομάδα ξεκινάει. Κανόνισε εξόδους, ταξίδια, κανόνισε να είσαι έξω και να λικνίζεσαι στον ρυθμό της μουσικής, γιατί με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ο έρωτας καραδοκεί και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι εδώ. Και ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 6/11 σε κάνει πιο επικοινωνιακή και εξωστρεφή και έχεις τον συμπαντικό συνδυασμό που χρειάζεσαι για να πάρεις τα πάνω σου και να δεις επιτέλους άσπρη μέρα. Το μόνο που πρέπει να κλειδώσεις στο ντουλάπι είναι η γκρίνια σου και μια ηττοπάθεια που σε πιάνει όταν τα πράγματα πάνε καλά. Επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι καλά και μη χρειάζεσαι συνέχεια ένα πρόβλημα για να ακκίζεσαι. Βγάλε από πάνω σου την θυματική στάση και δείξει ότι είσαι πολεμίστρια της ζωής.

Πηγή: bovary.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ