ΚΡΙΟΣ: Το να παρεξηγήσετε τα λόγια των άλλων αλλά και να παρεξηγηθούν αυτά που εσείς λέτε στους άλλους είναι πολύ εύκολο σήμερα. Προσέξτε αυτούς που υπόσχονται πολλά, εύκολα και γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καθημερινότητα αλλάζει προς το καλύτερο και πολλά θέματα που καθυστέρησαν θα προωθηθούν. Οι εξελίξεις επανέρχονται στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καθυστερήσεις, εμπόδια, παρεξηγήσεις, παρερμηνείες, όλα παίρνουν τέλος. Η αλήθεια αποκαλύπτεται και εσείς ξαναγυρίζετε στους γνωστούς, ζωηρούς σας ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο,τι πήγε πίσω έρχεται να ισιώσει. Ο,τι καθυστέρησε να διευθετηθεί τώρα τακτοποιείται. Οι πλανήτες τάσσονται με το μέρος σας και όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί είναι πολύ εύκολο σήμερα να εξαπατηθείτε, πιστεύοντας άλλα αντί άλλων. Οι φίλοι, ευτυχώς, είναι κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καθώς το πλανητικό σκηνικό στρέφει την προσοχή του επάνω σας, οι οικονομικές σας υποθέσεις που είχαν μπει «στον πάγο» επανέρχονται στις φυσιολογικές τους ταχύτητες.

ΖΥΓΟΣ: Θα συναντήσετε ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε. Θα μιλήσετε με άτομα που σας έχουν εξάψει το ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα. Οι φίλοι θα σας προσκαλέσουν σε διασκέδαση. Ομορφη η σημερινή ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί παλιότερα και σας προκαλούσαν μόνιμο πονοκέφαλο λύνονται επιτέλους, και με μεγάλη ευκολία. Αυτό είναι που επιζητούσατε εδώ και πολύ καιρό, έτσι δεν είναι;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που έχουν περισσότερες γνώσεις και πείρα από εσάς. Το πλανητικό σκηνικό σάς ευνοεί. Τέλος τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στα θέματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις για οτιδήποτε, επανεξετάστε τα θέματά σας, και κυρίως εκείνα που αφορούν στην οικονομική σας πορεία και σχέδια. Μην κάνετε επενδύσεις χωρίς έλεγχο από πλευράς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν σας πηγαίνει καθόλου η «αλήθεια». Εκτός από τη διάθεσή σας να εξαπατήσετε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας, κινδυνεύετε και να εξαπατηθείτε εσείς οι ίδιοι από ανθρώπους που διατείνονται ότι λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλιές οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο για να λυθούν, το πιθανότερο οριστικά, κάτι που θα σας απαλλάξει από τα βάρη που εδώ και καιρό σας βαραίνουν. Μην κωλυσιεργείτε στη δουλειά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ