Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης έρχεται δίνοντας σημαντικές στιγμές για τα αισθηματικά των ζωδίων, στιγμές που θα καθορίσουν και το υπόλοιπο μέρος του 2023. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος για σένα αγαπητέ μου Κριέ είναι μήνας χαράς, ενθουσιασμού αλλά και … έρωτα! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου έως τις 16/3 επομένως ζητήματα «καρδιάς» έρχονται σε πρώτο πλάνο και η ανάγκη σου για να περάσεις ωραίες στιγμές είναι τονισμένη. Οι ευκαιρίες σου δίνονται απλόχερα για να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις μία νέα αρχή, να μαγνητίσεις κοντά σου αυτό που θέλεις αλλά και για  να κατακτήσεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου.  Ακόμα και αν δεν «παίζει» κάτι τώρα στην αισθηματική σου ζωή, είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί το άτομο εκείνο που θα ξυπνήσει μέσα σου τον ενθουσιασμό για έρωτα. Σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις, η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα, όμως …  extra bonus στον έρωτα αυτό το μήνα παίρνεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού δέχεσαι τις «ευεργεσίες» του Δία που κινείται στο ζώδιο και το δεκαήμερό σου! Οι «συναντήσεις» του Δία με την Αφροδίτη στις 2/3 αλλά και τον Ερμή στις 28/3 από το ζώδιο σου, σου εγγυώνται ότι αυτός ο μήνας θα κριθεί ως ο απόλυτα τυχερός στον έρωτα και όχι μόνο ….

ΖΥΓΟΣ

Για έναν ακόμα μήνα τα αισθηματικά σου βρίσκονται στα «φόρτε» τους άλλωστε όπως σου είχα τάξει, το 2023, είναι η χρονιά συντροφικότητας, δέσμευσης και εύνοιας στον αισθηματικό τομέα! Ως τις 16/3 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, δίνει έμφαση στον ερωτικό τομέα, προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για την δημιουργία μίας νέας σχέσης, ή και την βελτίωση αυτής.  Δεν θα λείψουν όμως και τα ασυγκράτητα πάθη, οι ζήλειες και οι διεκδικήσεις ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου! Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί σε «άνθιση» αυτό το μήνα ωστόσο, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις, λίγο πιο «τυχερές» όμως θα είναι οι εξελίξεις για σένα που έχει γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δεδομένου ότι ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει τύχη και ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων σου σε όλη την πορεία του μήνα! Στις 21/3 όπου ο Ήλιος περνά στον Κριό και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, αν έχεις γεννηθεί 23-25/9 θα ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ερωτικά σου σε απογειώνουν κατά την διάρκεια του Μαρτίου και θα μου πεις ότι είχες διαβάσει για την εύνοια σου και τον Φεβρουάριο … Αυτή η εύνοια συνεχίζεται αλλά και κορυφώνεται, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από τον 5ο Ηλιακό σου Οίκο, δηλαδή τον Κριό, συμβάλουν σημαντικά για να περάσεις έναν απίστευτα ερωτικό μήνα. Στην πορεία του Μαρτίου λοιπόν σου δίνονται ευκαιρίες για φλερτ, για ερωτικά κεραυνοβολήματα, για συμπτώσεις και τυχερές συγκυρίες που θα σε φέρουν στην αγκαλιά ενός μεγάλου έρωτα! Ακόμα και αν αυτή την στιγμή τίποτα δεν «παίζει» στην ερωτική σου ζωή είναι βέβαιο ότι η πορεία του μήνα κάτι καλό θα σου φέρει! Πιο τυχερές στιγμές για σένα; Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο είσαι απόλυτα τυχερός από τις 21/3 και έπειτα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου είσαι τυχερός σε όλη την πορεία του  μήνα ειδικά 1-8/3 και κοντά στις 28/3, ενώ αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο σου η ερωτική εύνοια θα είναι στο «πικ» της την περίοδο 9-16 Μαρτίου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρω πως χαμογελάς με ανακούφιση διαβάζοντας το ζώδιο σου στην λίστα των ευνοημένων στα ερωτικά για τον Μήνα Μάρτιο και έχεις και τα δίκια σου, γιατί έχεις φάει τα «στραπάτσα» σου και έχεις απογοητευτεί αρκετά! Ο Μάρτιος λοιπόν έρχεται γεμάτος υποσχέσεις, όπου αυτή την φορά δεν θα πέσουν στο «βρόντο» αλλά θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα και να πάρουν μία πιο σταθερή μορφή! Η Αφροδίτη περνά στις 16 Μαρτίου στο ζώδιο σου και επιτέλους αρχίζεις να «ξεμουδιάζεις» στα αισθηματικά, αρχίζει να αναθερμαίνεται και πάλι η επιθυμία σου για έρωτα, ζεστασιά, συντροφικότητα, ενώ ανανεώνεις και εξωτερική σου εμφάνιση και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ο μήνας σε βοηθά να εκπληρώσεις μία επιθυμία σου, ή ακόμα και να κάνεις μία γνωριμία που θα έχει πολύ καλή προοπτική! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, η Αφροδίτη από το ζώδιο σου επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τις 25/3 και στα τέλη του μήνα συναντά τον Ουρανό, εκεί είναι που θα πεις ότι τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα, ενώ ο ξαφνικός, κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σκάσει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις και κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες. Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, το χαρούμενο νέο είναι ότι απαλλάσσεσαι από τα ζόρια του Κρόνου που αποχωρεί από τον Υδροχόο και σταδιακά έχεις την διάθεση να αφιερώσεις χρόνο σε σένα, στην κοινωνική αλλά και στην αισθηματική σου ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ … πάρε βαθιά ανάσα και ρίξε μου ένα χαμόγελο, γιατί τον Μάρτιο μπαίνεις επιτέλους σε μία καλή περίοδο για την αισθηματική σου ζωή! Ο Μήνας ξεκινά κάτω από το φως της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στις 20/2 στο ζώδιο του Ιχθύ, επομένως ως τις 7 Μαρτίου, γυρίζεις μία νέα σελίδα στα αισθηματικά, κάνεις μία νέα ερωτική γνωριμία, ή έχεις ευχάριστες καινούργιες ερωτικές εξελίξεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου …. Στις 7 Μαρτίου εισέρχεται ο Κρόνος στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα σε στηρίξει αυτή την χρονιά για να βάλεις γερές βάσεις σε επιθυμίες και ερωτικές σχέσεις. Στις 16 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή την θέση θα επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων σου, επομένως το ζητούμενο συντροφικότητα και δέσμευση, παίρνει άλλη ουσία, άλλο νόημα…  Εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο είσαι ο πρώτος που θα μου αποκατασταθείς … Εσύ που είσαι του 2ου δεκαημέρου προσπαθείς να «συνέλθεις» από τα ξαφνικά και απρόσμενα που έχουν «σκάσει» από την αρχή του έτους στον τομέα των σχέσεων όμως το διάστημα από τις 25/3 είναι αιφνιδιαστικό και απρόβλεπτο όπου ναι μπορώ να πω ότι μία ξαφνική ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο; Οι μέρες 16,19, 20 Μαρτίου είναι οι απόλυτα τυχερές, ενώ σημαντικό νέο το μήνα είναι ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου, είτε και αποχωρίζεσαι αυτή την θλίψη της μοναξιάς που ένιωθες εδώ και καιρό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ναι, είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Μάρτιο! Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θα φέρει και την άνθιση της αισθηματικής σου ζωής, αφού είναι φανερό ότι θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός, εξωστρεφής και διαθέσιμος! Τα καλύτερα νέα ξεκινούν και για σένα από τις 16 Μαρτίου όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και θα ξυπνήσει πολύ περισσότερο την ανάγκη σου για φλερτ, διασκέδαση, έρωτα …  Παρόλο που η εύνοια και η ερωτική ανανέωση θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν για όλους τους Αιγόκερους, πιο τυχερός αυτό το μήνα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου οι ερωτικές στιγμές θα είναι συναρπαστικές, ενθουσιώδεις και θα προσφέρουν έκπληξη και χαρά! Εσύ που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να τιθασεύσεις την γκρίνια και την παρεξήγηση αν θέλεις να περάσεις καλά , η ωριμότητα και οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει ως σήμερα θα σε βοηθήσουν σε αυτό! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου οι μέρες 16,19, 20 Μαρτίου είναι απόλυτα τυχερές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ