Υπό την επιρροή του εξαγώνου Αφροδίτης – Ουρανού, συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, θα περάσουν υπέροχα για λίγες ημέρες ακόμα – κυρίως, στα ερωτικά τους. Αναφορικά με τα οικονομικά, όμως, τα παρακάτω ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους τις επόμενες ημέρες.

Δίδυμοι

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά των Διδύμων για τον μήνα Φεβρουάριο. Ευκαιρίες για ανέλιξη και νέα ξεκινήματα που προσφέρουν περισσότερα έσοδα βρίσκονται μπροστά σας και πολλοί από εσάς θα δείτε τα ποσά τους λογαριασμούς σας στην τράπεζα να αυξάνονται.

Λέων

Στο δεύτερο μισό του μήνα θα καταφέρετε να βάλετε μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά σας, αφού μετά τις 19 Φεβρουαρίου θα νιώσετε τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας να αυξάνονται. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες στις 20 του μήνα, επίσης, συμβάλλει στο να αυξηθούν τα έσοδά σας.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σάς απασχολούν αρκετά τον Φεβρουάριο και η Αφροδίτη μέχρι τις 19 του μήνα σάς ευνοεί. Επιτέλους, επέρχεται μια ισορροπία ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα, ενώ μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει από τα περιουσιακά σας και αυτό θα σας δώσει μια ευκαιρία να προγραμματίσετε καλύτερα το άμεσο μέλλον σας.

Πηγή: marieclaire.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ