Λέων

Το παιχνιδιάρικο φλερτ είναι το στοιχείο σας και αυτό το διάστημα θα δείξετε στο ταίρι σας τόσο την παιχνιδιάρικη, όσο και τη σοβαρή πλευρά σας. Μπορεί να μην κάνετε διακοπές, αλλά θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά στη σχέση σας. Η αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά κυριαρχεί και τώρα συνειδητοποιείτε πως ό,τι κι αν συμβεί θα έχετε το μέρος που νιώθετε ασφαλείς: το σπίτι σας.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να πείτε, είναι ότι σίγουρα έχετε κάνει όλα τα σωστά πράγματα για να διατηρήσετε τη σχέση στην οποία βρίσκεστε ζωντανή και υγιή. Κατά τη διάρκεια της σημερινής διέλευσης της Σελήνης στον Ταύρο, νιώθετε επιτέλους ότι όλη η σκληρή δουλειά σας έχει αποτέλεσμα και πως παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές έχετε καταφέρει να είστε μαζί και να αντιμετωπίζετε τη ζωή με αισιοδοξία. Ξέρετε πώς να κρατήσετε τη σχέση ζωντανή και είστε διατεθειμένες να το κάνετε – με ενέργεια και προσοχή.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας ότι εσύ και ο ερωτικός σας σύντροφος όχι μόνο περάσατε με άριστα, αλλά ότι τα πάτε καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε ποτέ. Για αρκετό καιρό προσκολληθήκατε στη σκέψη πως η αγάπη δεν είναι τόσο σημαντική που φτάσατε να πιστεύετε ότι δεν έχει κανέναν ρόλο στη ζωή σας, και όμως. Τις επόμενες μέρες νιώθετε ζεστασιά και στοργή, και για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό, έχετε κάποιον να μοιραστείτε αυτό το πληθωρικό συναίσθημα. Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος/η και κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Ταύρο το αίσθημα είναι έντονο και ικανό να διαρκέσει. Χαρείτε το.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ